ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το πρώτο eshop ελαστικών στην Εύβοια ειναι εδώ με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ο ρόλος των ελαστικών του αυτοκινήτου για την ασφάλεια των επιβαινόντων, αλλά και των λοιπών χρηστών της οδού είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη διατήρηση της πορείας του οχήματος.    Άλλωστε η πλειοψηφία των δυνάμεων που καθορίζουν την κίνηση και την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου αναπτύσσονται ανάμεσα στα ελαστικά και το οδόστρωμα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τα ελαστικά Γαρέφαλος, για την αλλαγή των ελαστικών. -Αρχικά προσφέρει τις καλύτερες τιμές απο τους ανταγωνιστές του. -Επιπλέον τα 35 χρόνια που έχει στο χώρο των ελαστικών τα ελαστικά Γαρέφαλος, έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των πελατών ως την ποιό αξιόπιστη και οικονομική επιλογη για το αυτοκίνητό τους. -Κύριο χαρακτηριστικό  έναντι των ανταγωνιστών αποτελει η αξιοπιστία. Στα ελαστικά Γαρέφαλος, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή παραπλανητικες extra εργασίες (ίσιωμα ζαντών χωρίς λόγο,ευθυγράμμιση χωρίς να χρειάζεται)  με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν παράπανω. -Το προσωπικό  έχει 35ετή  εμπειρία  στο χώρο του αυτοκινήτου και των ελαστικών. -Βραβευτήκε ως χρυσό μέλος στον διεθνή οργανισμό TUV AUSTRIA/TUV HELLAS για την καλή ποιότητα εργασιών και μηχανημάτων που παρέχει.   Και τέλος, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ άζωτο αντί για ατμοσφαιρικό αέρα στα καινούργια  ελαστικά σας αξίας 20 ευρώ βελτιώνοντας τον χειρισμό,την κατανάλωση και την γενική απόδοση των ελαστικών σας σε όλα τα σημεία. Δείτε τις σημερινές προτάσεις στο του πρώτου eshop  ελαστικών στην Εύβοια.   ΕΛΑΣΤΙΚΑ VIKING CITYTECH II 155/70-13 75 T-Ελαστικά Αυτοκινήτου Τιμή Τιμοκαταλόγου: €48.00   €34.00 (με ΦΠΑ) Αγόρασε το ΕΛΑΣΤΙΚΑ KORMORAN RUNPRO B3 205/55-16 91 H-Ελαστικά Αυτοκινήτου Τιμή Τιμοκαταλόγου: €72.00   €50.00 (με ΦΠΑ) Αγόρασε το   Η τοποθέτηση ελαστικών είναι δωρεάν και σύμφωνα με την πιστοποίηση TUV HELLAS.Σε αυτή συγκαταλέγονται οι εξής εργασίες: Τοποθέτηση. Βαλβίδες στεγανοποίησης. Έλεγχο ζαντών για τυχόν στραβώματα. Ζυγοστάθμιση. Δωρεάν άζωτο στα ελαστικά σας (αξίας 20 €) Λίπανση μουαγιέ και καθαρισμό. Τελικό σφίξιμο/έλεγχο μπουλονιών με δυναμόκλειδο στα 7,5kg που προτείνει ο κατασκευαστής. Τα ελαστικά Kormoran κατασκευάζονται στην Ευρώπη και αποτελούν θυγατρική μάρκα της Michelin.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video