ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι «νόμιμες» offshore/ Ο τέλειος αριστερός κυνισμός

Η σχέση πολιτικών με τις εξωχώριες εταιρείες, τις περίφημες offshore, έγινε γνωστή με την υπόθεση του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη (εδώ)  και αποθεώθηκε με την περίπτωση του Ακη Τσοχατζόπουλου (εδώ).
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πρωτοστατήσει στην παραίτηση του υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, Γιώργου Βερνίκου, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε offshore εταιρεία (φυσιολογικό, ως εφοπλιστής). Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει κεραυνούς εναντίον του ΚΚΕ, όταν είχε πουλήσει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του σε offshore εταιρεία (εδώ).
Οι καιροί αυτοί παρήλθαν.
Σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί τη συμμετοχή υπουργών και λοιπών κρατικών αξιωματούχων σε εξωχώριες εταιρείες. Και το υπουργείο Δικαιοσύνης επιχειρεί, με
δικολαβίστικους ισχυρισμούς (εδώ), να δικαιολογήσει την αλλαγή του νόμου. Ντροπή στον – και καθηγητή του Δικαίου – υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο. Αλήθεια τι λέει ο τόσο μυγιάγγιχτος σε θέματα διαφθοράς υφυπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος; Αλήθεια τι λέει σήμερα ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έλεγε άλλα πριν από δυόμισι χρόνια (εδώ);

Αυτό που δεν αποτόλμησαν οι  επάρατες κεντροδεξιές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις το κάνει – και μάλιστα με επίδειξη πρωτοφανούς κυνισμού –  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η δικαιολογία ότι επιτρέπεται η κατοχή offshore σε «συνεργάσιμες» χώρες- φορολογικούς παραδείσους είναι εξοργιστική. Η offshore επινοήθηκε για να αποφεύγεται η κανονική φορολόγηση. Οι πολιτικοί δεν είναι επιχειρηματίες. Ζουν με κρατικό χρήμα. Και όσο συμβαίνει αυτό είναι εξοργιστικό να μπορούν να φοροαποφεύγουν, ενώ  οι υπήκοοί τους  πληρώνουν σαν κορόιδα.
Οι αριστεροί -τρομάρα τους- του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν τα πάντα. Δεν νοιάζονται πλέον για κανέναν  εξευτελισμό (τους). Για να παραφράσουμε τον πασίγνωστο στίχο του Μίκη, ο κυνισμός τους(κοντεύει)να γίνει τέλειος…
Γ. Καρελιάς-protagon.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video