ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρινοπλαστική – Πότε είναι 100% πετυχημένη;

Η χειρουργική επέμβαση της ρινοπλαστικής είναι σε θέση να αποκαταστήσει όλα τα προβλήματα αισθητικής και λειτουργικότητας, αρκεί ο χειρουργός να είναι έμπειρος, ώστε να διορθώσει όλα όσα χρειάζονται. Μπήκαμε στην ιστοσελίδα kolliasrhinoplasty.gr και σας παρουσιάζουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την ρινοπλαστική (πλαστική μύτης). Αίτια δυσμορφίας της μύτης: Πρωτοπαθή αίτια που έχουν γίνει φανερά από τη γέννηση Δευτεροπαθή αίτια όπως τραυματισμοί ή/και αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις Πόσο δύσκολη είναι η επέμβαση; Από όλες τις επεμβάσεις, η πλαστική μύτης είναι η πιο δύσκολη, αφού θεωρείται μία επανορθωτική τεχνική με ταυτόχρονη συμμετοχή πολλών παραγόντων. Η δυσκολία της οφείλεται στην ίδια την περίπλοκη ανατομία της μύτης και στον αριθμό που παρεκκλίνει από το φυσιολογικό. Τι περιλαμβάνει η σύγχρονη ρινοπλαστική; Πλαστική στο ρινικό διάφραγμα Επιδιόρθωση των ρινικών κογχών Ρινοπλαστική Η αναπνευστική λειτουργία είναι πολύ σημαντική, γιατί: Από τη μύτη ξεκινάει και καταλήγει ένας ολόκληρος αναπνευστικός κύκλος εισπνοής – εκπνοής. Πρόκειται στην ουσία για έναν αεραγωγό, ο οποίος πρέπει να είναι καθαρός. Έπειτα επιτελεί την οσφρητική λειτουργία, η οποία χρησιμεύει για τον έλεγχο του εισπνεόμενου αέρα. Το να αναπνέει κάποιος ανεμπόδιστα είναι ένα δώρο ζωής και η ρινοπλαστική μπορεί να το προσφέρει, σε μία μέρα! Τι συμβαίνει στην πρώτη σας επίσκεψη με τον γιατρό Η εξέταση της ρινικής κοιλότητας είναι ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να διαγνωστεί το πρόβλημα πιο εύκολα. Οι περισσότεροι ασθενείς παράλληλα με τη λειτουργική αποκατάσταση επιθυμούν να βελτιώσουν και την αισθητική διαταραχή που υπάρχει. Και αυτό γίνεται! Ο γιατρός ανάλογα με την ξεχωριστή περίπτωση του κάθε ασθενούς, τον ενημερώνει για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και του προτείνει ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας. Οι πρώτες ώρες μετά την επέμβαση Μετά την επέμβαση, θα υπάρχει ένας ελαφρύς πωματισμός και ο ασθενής θα μπορεί να αναπνέει, αφού θα έχουν αφαιρεθεί τα δύο σωληνάκια. Θα έχετε έναν γύψινο νάρθηκα μετά την επέμβαση για να προστατέψετε τη μύτη, τοποθετώντας κρύες κομπρέσες τις πρώτες ώρες για ανακούφιση. Η μόνη μικρή δυσφορία αφορά τις πρώτες μέρες στην αναπνοή. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που διατηρεί ο Χειρουργός ΩΡΛ Κόλλιας Παναγιώτης. 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video