ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Anne: Όταν ξυπνά μαθαίνει ότι η Μελέκ πέθανε σε ατύχημα

Βραβευμένη με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο Το 2017 το ΑΝΝΕ αναδείχτηκε η Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στις μετρήσεις τηλεθέασης . Στη σειρά ΑΝΝE ενώνουν τις δυνάμεις τους οι γνωστές και αγαπημένες στο ελληνικό κοινό, η Cansu Dere super star της Τουρκίας, πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών EZEL και ΣΙΛΑ και η Vahide Percin πρωταγωνίστρια στη σειρά «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ», μαζί με ένα ταλαντούχο καστ. Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2016 Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Ζεϊνέπ), Vahide Percin (Γκιονούλ), Beren Goky?ld?z (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ates (Τζενγκίζ), Gulenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί) Σενάριο: Berfu Ergenokon, Merve Gur Σκηνοθεσία: Merve Girgin Aytekin Παραγωγή: MF Yapm Ένας ύμνος στην μητρική αγάπη που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος!   Η νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 δίνει «γροθιά στο στομάχι». Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο: οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη. Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεινέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή. Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Η μικρή Μελέκ έχει δικαίωμα πια στην ευτυχία.   Πόσο θα κρατήσει το όνειρο? Τι θα συμβεί όταν η βιολογική της μητέρα ανακαλύψει ότι η κόρη της ζει? Θα καταφέρει η Ζεϊνέπ να αλλάξει τη μοίρα της μικρής Μελέκ? ANNE - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 18 μήνες πέρασαν μετα το ατύχημα της Ζεiνέπ και σε αυτό το διάστημα αλλάζει δραματικά η ζωή της. Η νέα γυναίκα μετα την εγχείρηση, πέφτει σε κώμα και όταν ξυπνά μαθαίνει ότι η Μελέκ πέθανε σε ατύχημα. Η Ζεiνέπ προσπαθεί να θεραπεύσει τις πληγές της και να συνεχίσει τη ζωή της. Σιγά σιγά όμως το κουβάρι της αλήθειας θα αρχίσει να ξετυλίγεται...
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video