ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κερπινιώτης: Ολισθαίνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης!
Έπειτα από την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης των 47 απολυμένων συμβασιούχων του Δήμου Λαμιέων, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κερπινιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με την οποία επιτίθεται ξεκάθαρα στην Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη, κατηγορώντας τον για εκδικητική διάθεση σε βάρος των 47 συμβασιούχων και για συγκάλυψη ιδιωτικών συμφερόντων.

Ειδικότερα ο κ. Κερπινιώτης  υπογραμμίζει:

Με λύπη κι αγανάκτηση παρακολουθώ το νέο ολίσθημα της παράταξης, με την οποία εκλέχθηκα κι εγώ το Μάιο του 2014, που με νομικά τερτίπια συνεχίζει να φέρεται εκδικητικά απέναντι σε 47 οικογένειες πρώην συμβασιούχων του Δήμου Λαμιέων.

Ένα ολίσθημα που δυστυχώς φέρει την υπογραφή του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου κ. Νίκου Σταυρογιάννη, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη δύναμη που του έχουν δώσει οι ίδιοι οι πολίτες, εκδικείται φτωχούς ανθρώπους που τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους στις άδικες αποφάσεις του.

Αποφάσεις που συγκαλύπτουν επιχειρηματικά συμφέροντα μέσω της ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής των σκουπιδιών και που έχουν ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video