ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών σε ιερό ναό για την αθώωση Αμβρόσιου

Ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα.
Καταδρομική επίθεση σε ιερό ναό πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, έπειτα από την αθωωτική απόφαση για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορείτο για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους μετά από άρθρο του για τους ομοφυλόφιλους.
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι «αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε έναν από τους κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους με σπασιματικές, ρίψιμο μολότοφ μπογιάς και συνθήματα ενάντια στην πατριαρχία και υπέρ των εκκενωμένων καταλήψεων», ενώ σημειώνουν ότι η σημερινή επίθεση και συγκεκριμένα σε ιερό ναό γίνεται με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. 
Υπενθυμίζεται πως χθες με
απόφασή του το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου αθώωσε τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση μίας σειράς άρθρων που ποινικού κώδικα, έπειτα από μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον του. 
Η μήνυση είχε υποβληθεί μετά την ανάρτηση που είχε κάνει ο μητροπολίτης στο προσωπικό του ιστολόγιο, με αφορμή την κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου, που αφορούσε το σύμφωνο συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια.
liberal.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video