ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Εκατοντάδες εμπορικές συναντήσεις για τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo». 

 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια συμμετείχε με 52 επιχειρήσεις, εκπρόσωποι των οποίων πραγματοποίησαν περισσότερες από 330 συναντήσεις με ξένους αγοραστές, και πολλές ακόμη με εμπόρους και επιχειρηματίες από την Ελλάδα. 

 Για απόλυτα επιτυχημένη παρουσία έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος επισκέφθηκε την έκθεση και μίλησε με εκπροσώπους επιχειρήσεων και φορείς ξένων χωρών, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας. 

«Όλοι δείχνουν ότι έχουν τη διάθεση να μας ακούσουν αρκεί να έχουμε κάτι να τους πούμε και να τους δείξουμε. Εμείς, στη Στερεά Ελλάδα, έχουμε και να τους πούμε, αλλά κυρίως να τους δείξουμε. Διαθέτουμε υπηρεσίες και προϊόντα που πρέπει να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια αγορά. Αυτό κάνουμε εδώ. Ακολουθούμε τον δρόμο που μας οδηγεί στην κορυφή» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στην έκθεση, ενώ όταν ερωτήθηκε για το αποτέλεσμα των επαφών που είχε ο ίδιος και οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην έκθεση τόνισε: «Δεν συνηθίζω να επικαλούμαι αριθμούς, αλλά όταν μιλάμε για το παγκόσμιο εμπόριο, έχουν τη σημασία τους. Αυτές οι εμπορικές επαφές που ξεπέρασαν τις 330 και άλλες τόσες που δρομολογήθηκαν και θα οδηγήσουν σε συμφωνίες, δείχνουν ότι καλώς χαράξαμε αυτή την πορεία που ακολουθούμε μέχρι σήμερα. Ότι έπρεπε κάποια στιγμή να ανατρέψουμε τα δεδομένα προηγούμενων δεκαετιών. 
Να ξεπεράσουμε κάθε ιδεοληψία, κάθε περιορισμό και να ενώσουμε τη δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για σχεδιασμό και πρόληψη με τη δύναμη της θέλησης για πρόοδο και ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας και να αποτελέσουμε παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η τοπική αλλά και η εθνική οικονομία».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video