ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπάσκετ Παναθηναικός: Καλάθης λαμπρός τον οδηγεί...

Ο Παναθηναϊκός με σπουδαίο τον Νικ Καλάθη χθες βράδυ νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια με 75-56 κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με όπλο την καλή της άμυνα ανέβηκε στο 18-11 και συγκατοικεί προς το παρόν στην τέταρτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην τελευταία αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Αρμάνι στο Μιλάνο, η Ρεάλ με την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη, ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Ο Νικ Καλάθης για έναν ακόμα αγώνα ήταν απολαυστικός φτάνοντας σ' ένα ακόμα double double, καθώς σε 25'30'' συμμετοχής σκόραρε 17 πόντους, μοίρασε δέκα ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ κι έκανε ένα κλέψιμο, ενώ υπέπεσε σε τρία λάθη. Ουσιαστική εμφάνιση και από τον Μάικ Τζέιμς ο οποίος διάβασε σωστά το παιχνίδι και δεν εκβίασε προσπάθειες, ενώ πολλές θεαματικές φάσεις πρόσφεραν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον. Την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα πραγματοποίησε και ο Άντριαν Πέιν ο οποίος εκτός από ενέργεια σκόραρε και διψήφιο αριθμό πόντων. (Πηγή: Leoforos.gr)
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video