ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βερεσέ

Δεν υπάρχει κανείς στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος, στην Ελλάδα ή την Τουρκία, την Ευρώπη ή την Αμερική, που να μην αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα με ό,τι συμβαίνει γύρω της.
Τα έχει χαμένα στο Σκοπιανό. Νόμιζε ότι θα το λύσει μαρς.
Πίστεψε ότι θα βρεθούν ηλίθιοι να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει την άρνηση του Καμμένου προκειμένου να μη διαταραχθεί η κυβερνητική σταθερότητα.
Πίστεψε ότι ο Μητσοτάκης θα τους κάνει το χατίρι να διασπάσει το κόμμα του. Πίστεψε ότι οι Σκοπιανοί θα αποδειχθούν διαλλακτικοί και θα δώσουν ανταλλάγματα.
Πίστεψε ότι ο κόσμος το έχει καταπιεί και δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Επεσε έξω σε όλα. Και τώρα δεν ξέρει πώς να το μαζέψει.
Αλλά έως εδώ μικρό το κακό. Απλώς κάποιοι μαθητευόμενοι μάγοι την πάτησαν.
Το σοβαρό πρόβλημα είναι ότι τα έχουν χαμένα με την Τουρκία.
Πρώτα προσκάλεσαν τον Ερντογάν τόσο επιπόλαια και χαζοχαρούμενα που τους τα έσουρε εντός έδρας.
Από εκεί ξεκίνησε ένα φούντωμα τουρκικής επιθετικότητας και ένα φεστιβάλ προκλήσεων παντού: στην Κύπρο, στη Θράκη, στα Ιμια, στον Εβρο...
Φαίνεται ότι ο Ερντογάν (κατά την περιπαικτική ερμηνεία στελέχους της αντιπολίτευσης) «τους ζύγισε από κοντά, κατάλαβε με ποιους έχει να κάνει και τους ταράζει στο καψώνι».
Εκτοτε η ελληνική κυβέρνηση τρέχει παραζαλισμένη δεξιά κι αριστερά χωρίς να ξέρει ούτε πού τρέχει, ούτε γιατί τρέχει, ούτε σε ποιον να απευθυνθεί.
Η περίφημη ενημέρωση που (κατόπιν εορτής) έκανε ο Καμμένος στην Ευρωπαϊκή Ενωση για τη σύλληψη των δυο στρατιωτικών ξέρετε τι αποτέλεσμα είχε;
Η Μογκερίνι «ευχήθηκε» να λυθεί το θέμα «με τρόπο ταχύ και θετικό». Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι άλλη ελληνική κυβέρνηση τόσο πελαγωμένη - κι αυτό δεν είναι αστείο, είναι επικίνδυνο...
Πολύ φοβούμαι όμως ότι η ευθύνη είναι δική της. Ηδη από το καλοκαίρι του 2015 δημιούργησε την εντύπωση ότι την έχει εύκολη την κωλοτούμπα.
Λένε, λένε, λένε... Και μόλις σκουρύνουν τα πράγματα «πάρε πασά μου, την οδοντόβουρτσά μου».
Αυτό είναι όμως το χειρότερο μήνυμα που μπορεί να εκπέμψει κανείς στον σημερινό κόσμο. Και δυστυχώς αυτό το μήνυμα εκπέμπει η ελληνική κυβέρνηση.
Οτι είναι έτοιμοι να δεχθούν τα πάντα διότι το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν στην εξουσία.
Ποιος θα σε σεβαστεί όμως αν δεν σεβαστείς πρώτος εσύ τον εαυτό σου; Γι' αυτό τις διαμαρτυρίες, τις προειδοποιήσεις και τις ενημερώσεις τις ακούνε όλοι βερεσέ.
Και η Μογκερίνι. Αλλά και ο Ερντογάν.
Γ. Πρετεντέρης-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video