ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποτρίχωση laser - Ακόμα και να το δοκιμάσετε; Φθηνές συνεδρίες, άμεσο ραντεβού

Ξυράφι, άγριες τρίχες μετά από λίγες ώρες, ερεθισμοί από κερί, τρίχες που γυρίζουν και αφήνουν σημάδια…Θέλετε κι άλλα για να αποφασίσετε να απαλλαγείτε μια και καλή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Η αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη είναι το πιο διαδομένο σύστημα laser που εξαφανίζει τρίχες και αφήνει στο παρελθόν τις εμπειρίες που είχατε με το ξυράφι. Που γίνεται; Με ένα ραντεβού σε ένα κέντρο αισθητικής ξεκινάτε άμεσα την αποτρίχωση laser με τα σύγχρονα μηχανήματα, σε όποια περιοχή του σώματος επιθυμείτε. Από το πρόσωπο (μουστάκι, πηγούνι) μέχρι χέρια πόδια, κοιλιά, μπινίκι, γλουτοί, μασχάλες, όλες οι περιοχές μπορούν να γίνουν λείες, μέσα σε λίγες συνεδρίες. Πως γίνεται Μέσω μιας δέσμης φωτός (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), η οποία περνάει από τα σημεία που έχετε επιλέξει και απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας, εξολοθρεύοντάς την. Το μηχάνημα Gentlelase Pro της Candela είναι τελευταίας τεχνολογίας που προστατεύει την επιδερμίδα και παράλληλα είναι ανώδυνο για όλες τις περιοχές. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε 30 μέρες περίπου ανάλογα με το πρόβλημα τριχοφυΐας. Το δέρμα μετά την αποτρίχωση δεν πρέπει να το βλέπει ο ήλιος για λίγες μέρες, αυτό σημαίνει ότι το καλύτερο απ’ όλα είναι να ξεκινήσετε τις συνεδρίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πλεονεκτήματα laser Αλεξανδρίτη Ασφάλεια σε κάθε τύπο δέρματος Καταστρέφει θερμικά τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα Υπάρχουν ειδικοί μηχανισμοί στο μηχάνημα που κάνουν την αποτρίχωση ανώδυνη Μπορείτε να ξεκινήσετε αποτρίχωση laser όποια ηλικία κι αν έχετε. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες. Άμεσα αποτελέσματα έχουν κυρίως οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Μπείτε στο foreverlaser.gr που έχει έδρα στη Νέα Ερυθραία και βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Κλείστε άμεσα ραντεβού για την πρώτη δοκιμαστική συνεδρία και ενημερωθείτε από τους ειδικούς για τα οικονομικά πακέτα που ισχύουν.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video