ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Στέλλα του Power of love έδωσε φιλί στον Πάνο

Το ενδιαφέρον των παικτών του ριάλιτι γνωιρμιών «Power of Love» έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες δύο ημέρες στην ενσωμάτωση του νέου παίκτη. Μιλάμε για τον Σωτήρη Τραχάνη, το κοινό ωστόσο ξεχώρισε την προσέγγιση του Πάνου Ζάρλα απέναντι στη Κρητικιά Στέλλα Μιζεράκη. Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την παρέα, τις τρυφερές στιγμές ενώ για μια ακόμη φορά ο Πάνος εξέφρασε με πράξη τα συναισθήματα του, δίνοντας της ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Λίγο αργότερα βέβαια ακολούθησε κι άλλο… κι άλλο. Αυτή την εβδομάδα θα γίνει πραγματικά χαμός. Οι τηλεθεατές του Power of love θα δουν μία σειρά από ανατροπές, εντάσεις, τσακωμούς και φυσικά έρωτες. Το ενδιαφέρον της Κρητικιάς Στέλλας εξακολουθεί να έχει ο Πάνος και αυτό δυσαρεστεί τον Σωκράτη και τον Νίκο, που συνεχίζουν ακάθεκτοι να τα «χώνουν» στο ζευγάρι. Ενοχλήθηκε η Τζούλια από τον Νίκο Το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος (ο οποίος έχει δείξει ανοιχτά τη "συμπάθειά του προς την Τζούλια) κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο την Μαρίνα με αφορμή τα γενέθλειά της και της έδωσε μια τούρτα. Ο παίκτης μάλιστα ζήτησε από τη Μαρίνα να μην πει στα υπόλοιπα κορίτσια ότι ήταν εκείνος που της πήγε την τούρτα. Όταν ο Ανδρέας συνάντησε την Τζούλια στο κόκκινο δωμάτιο, της αποκάλυψε τι είχε συμβεί με τον Νίκο κι εκείνη στεναχωρήθηκε.  
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video