ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εδώ δημιουργείς το ιδιωτικό σου spa

Η εταιρεία Filyra είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εδρεύει στη Δροσιά Χαλκίδας. Παράγει προιόντα πολυτελείας για το μπάνιο μας, χρησιμοποιώντας ύλες από την περιοχή της Εύβοιας. Η Εύβοια τόπος ευλογημένος και ποικιλόμορφης φύσης προσφέρει στα προιόντα Φιλύρα ελαιόλαδο για τη συλλογή των σαπουνιών της. Σαπούνια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από ελαιόλαδο, έχοντας πρόσθετες πολύτιμες ουσίες φυτών, όπως αλόη, τριαντάφυλλο, ρόδι, χαμομήλι, πράσινο τσάι, ή ιδιαίτερων συστατικών με πολλά οφέλη για τον οργανισμό , όπως μέλι για λείανση και θρέψη της επιδερμίδας, φύλλα ελιάς για αποτοξίνωση και λάμψη, ελαφρόπετρα για ισχυρή απολέπιση. Φυσικά δε λείπει το 100% λευκό άοσμο σαπούνι ελαιολάδου για « bebe » επιδερμίδες. Ολα με κρεμώδη αφρό, χαρακτηριστικό του ελαιολάδου, με υπέροχα αρώματα υψηλής ποιότητας και 100% υποαλλεργικά, που θυμίζουν φύση, άνοιξη και αφήνουν το δέρμα μοσχοβολιστό. Τα συνθέτουμε με χειροποίητες κεραμικές σαπουνοθήκες.Ολες τους σε πρωτότυπες φόρμες με σχήματα χρηστικά, ώστε να δώσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στο σαπούνι και θα διακοσμήσει υπέροχα το μπάνιο σας. Η Εύβοια νησί με άφθονη βλάστηση και ιδιαίτερη βιοποικιλότητα, μας προσφέρει υψηλής αξίας μελισσοκομικά προιόντα. Πήραμε λοιπόν το αγνό μελισσοκέρι της περιοχής, το συσκευάσαμε σε πολυτελείς περιέκτες, προς καύση. Ηδη στην Αμερική, Καναδά και Βόρεια Ευρώπη έχουν αναγνωριστεί τα οφέλη, που αποκομίζει ο άνθρωπος όταν καίει στο χώρο του το κερί της μέλισσας. Διότι: ● Δε στάζει ● Εχει πολύ μεγάλο χρόνο καύσης ● Καθαρίζει τον αέρα του χώρου μας ● Πλούσιο ζεστό φως ● Φυσική γλυκιά μυρωδιά μελιού ● Δεν εκπέμπουν καμμία τοξική ουσία ● Ανανεώσιμη φυσική πηγή Ενα ιδιαίτερο ποιοτικό βιολογικό κερί, που εκτός των ιδιοτήτων του, όταν το χρησιμοποιούμε και το αγοράζουμε ενισχύουμε και ενθαρρύνουμε τους μελισσοκόμους μας για να διατηρήσουν το βασικότερό μας επικονιαστή. Ολα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα εξερευνήσετε στο Filyrashop.gr
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video