ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θα ασχοληθούμε καθόλου με τον Τσίπρα;

Κάθε λίγο καινούργια θέματα προς συζήτηση στον ορίζοντα. Εθνικά κατά βάση. Και τι εθνικά; Ιμιτασιόν!
Κάτι τάχα πόλεμοι και φουρτούνες, προκλήσεις τούρκικες κλπ, θέματα που τα ζούμε δεκαετίες τώρα. Ποτέ δεν δίναμε βάση σε αυτά βέβαια, εκτός από τώρα. Τώρα που θέλουμε να σώσουμε τον Πάνο τον Καμμένο από τον πλήρη διασυρμό στις επερχόμενες εκλογές. Τώρα που θέλουμε να καλύψουμε τον Πρωθυπουργό μας από όλες τις λανθασμένες του κινήσεις και να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται.
Κακά τα ψέματα. Είμαστε σε μια μεγάλη προεκλογική περίοδο και όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά εθελοτυφλεί. Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τους εαυτούς τους από την επικαιρότητα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Προσπαθούν να περνούν στο «ντούκου» όλα τα «φάλτσα» της κυβερνητικής τους πολιτικής.
Η μόνη ενασχόλησή μας με τους πλειστηριασμούς παραδείγματος χάριν, είναι μόνο όποτε έχει κάποιο επεισόδιο ο Λαφαζάνης και οι λοιποί που υποδύονται τους πάσης φύσεως Ρομπέν των Δασών. Διορίζονται ακόμη οι πάντες από τα παράθυρα, έχουμε
πρωτοφανή αριθμό Ελληνοποιήσεων σύμφωνα με πηγές, δεν ασχολούμαστε με τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνον με τις ορέξεις του Ερντογάν και τις απαντήσεις του Καμμένου.
Η ασφάλεια έχει εξαλειφθεί, έχει καταρρεύσει. Ληστές μπαίνουν συνεχώς ανενόχλητοι πλέον και το μόνο στο οποίο μας προτρέπει η εθνοσωτήριος ελληνική κυβέρνηση, είναι να κάνουμε πως κοιμόμαστε την ώρα του εγκλήματος. Και εμείς αναπαράγουμε τον Ερντογάν.
Κι έτσι λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας, περνάει ζωή και κότα, ετοιμάζοντας τον εαυτό του και την ομάδα του ανενόχλητος για τις εκλογές που ξαφνικά θα προκηρύξει. Ξαφνικά για τους άλλους βέβαια. Όχι για τον ίδιο.
Ελέγχουμε τις Ελληνοποιήσεις; Ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν δικαίωμα ψήφου; Πόσοι είναι; Τι πρεσβεύουν; Πού έχουν εγκατασταθεί; Πότε ήλθαν και μπόρεσαν κιόλας να απολαύσουν τη διαδικασία της Ελληνοποίησης; Ανεπίσημοι αριθμοί που έχουν διαρρεύσει μιλούν για 950.000 άτομα. Ψηφίζουν; Πού; Υπάρχει ενδεχόμενο να στηρίξουν μια υποψηφιότητα μουσουλμάνων στη χώρα; Θα έχουμε επίσημη εκπροσώπηση Μουσουλμανικού κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και με τι ποσοστό; Αν αληθεύει ο αριθμός των 950.000, αντιλαμβανόμαστε ότι αλλοιώνουν το αποτέλεσμα και μπορούν σύσσωμοι να εκλέξουν την κυβέρνηση που επιθυμούν;
Ας συνέλθουμε επιτέλους. Καίγεται το δάσος και κοιτάμε το δέντρο. Και δεν μιλάει κανείς(!). Είμαι ο τρελός της ιστορίας που το αναφέρω; Μακάρι! Μακάρι να είμαι εκτός πραγματικότητας. Μακάρι να είμαι τρελός. Μακάρι να έχω χάσει τα λογικά μου. Αν όμως δεν είμαι, τότε προβλέπονται θεομηνίες…
 Xρ. Μυτιλινιός-
Δημοσιογράφος - Αρθρογράφος
 https://meaculpa.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video