ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: «Άλλοι με έβαλαν να την σκοτώσω» λέει ο Σοροπίδης που καταδικάστηκε σε δις ισόβια - Συμφωνεί και ο πατέρας ότι κάτι άλλο συμβαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την καταδίκη του Εμμανουήλ Σοροπίδη σε δις ισόβια και 9 μήνες, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζεμπερη το περασμένο φθινόπωρο, στο Β´ νεκροταφείο Αθηνών...

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Εμμανουήλ Σοροπίδη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοφορίας.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση ο φερόμενος δολοφόνος επιμένει ότι την λήστεψε αλλά δεν είναι αυτός που την σκότωσε. «Ας ψάξουν οι δικαστές ποιοι με έβαλαν και ποιοι ήταν εκείνη την μέρα στο νεκροταφείο», τόνισε στον ΑΝΤ1.

Συμφωνεί ο πατέρας με τους ισχυρισμούς του Σοροπίδη

Μπορεί οι δικαστές και οι ένορκοι να μην πείστηκαν από τις εκδοχές του 59χρονου, ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί έπεισαν τον πατέρα της άτυχης εφοριακού.

«Αλήθεια λέει. Κάθε μέρα κλέβουν εκατό τσάντες, είδες κανέναν να σκοτώνει; Τον πληρώσανε για να την σκοτώσει. Ο Σοροπίδης λέει αλήθεια. Καλώ τους Εισαγγελείς, καλώ τους Δικαστές να ψάξουν πίσω από τον Σοροπίδη. Δεν θα αφήσω πέτρα να μην σηκώσω αν δεν βρω ποιος σκότωσε το παιδί.».

Σημειώνεται, ότι ο πατέρας της 32χρονης έχει προσλάβει ιδιωτικούς ερευνητές προκειμένου να ερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video