ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρώτη φορά κηπουρός

Δηλώνουν «αριστεροί» αλλά επιχειρηματολογούν, στηρίζουν, ψηφίζουν και υλοποιούν «δεξιές» πολιτικές. Ένα αντιλαϊκό τσούρμο από κυνικούς, υποκριτές στρεψόδικους και παπατζήδες πορεύεται πλέον δίχως τύψεις, μεταμέλεια ή, έστω, αμηχανία.
Αφού διέσυραν τις αρχές τους και τις εκποίησαν για τα θέλγητρα και τα ξελογιάσματα της καρέκλας, επιδίδονται πια σκόπιμα στη παρενδυσία. Φοράνε φτηνά συναισθηματικά συνολάκια για να καλύψουν το εμφανώς μεγάλο ηθικό τους έλλειμμα.

Βουρκώνουν με τον Αρη, κλαίνε για το Μπελογιάννη, δακρύζουν για το αδικοχαμένο δημοψήφισμα. Δρομολογούν ουτοπικούς ισχυρισμούς και κινητοποιούν αλληγορικές φαντασιώσεις για να κουκουλώσουν την εχθροπάθεια τους. Φτιασιδώνουν την καθημερινότητα με έπαρση, υπεροψία, οίηση για να μακιγιάρουν την ανεπάρκεια, την απελπισία, το μετεωρισμό τους.
Η συσκευασία της επικοινωνιακής πανοπλίας τους, βλέπετε, τα περιέχει όλα. Μουσκεμένα μαντήλια, ιδεολογικό μέικ απ, εξεζητημένη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, “τσουβάλιασμα” των πολιτικών τους αντιπάλων. Ωστόσο, όταν ραγίσει αυτή η εύθραυστη θωράκιση τους αρχίζουν να “τσιρίζουν”.

Το έπαθε και ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Επιστράτευσε μια ακόμη προβλέψιμη πρόζα στο λιμπρέτο της συγκρουσιακής του οπερέτας. Θιγμένος δήθεν από το χαρακτηρισμό “θεσμικός κατσαπλιάς” ανέσυρε τη προπαγανδιστική
πρακτική μιας παρωχημένης κομματικής νομενκλατούρας που ασκείται σε πλαστογραφίες. Ιστορικές μόνον, ευτυχώς.

Επιχείρησε το εξαγνισμό της κυβέρνησής του αναφερόμενος σε ένα φορτισμένο παρελθόν με στοιχεία αυτοθυσίας, αυταπάρνηση, αλληλεγγύης της αριστεράς, το οποίο το ίδιο του το κόμμα δεν δικαιούται να οικειοποιείται. Γιατί το έχει παραχαράξει και με το σημερινό εμπόριο ελπίδας του και με τη λεηλασία των πιο κοινωνικά ευάλωτων.

Αναπόφευκτα είναι χλωμό ιδεολογικά, άχαρο πολιτικά και μάταιο ιστορικά ο πρωθυπουργικός σύμβουλος να επικαλείται το χθες για να ξηλώσει τη σφραγίδα του ”άρπαγα” από τη σημερινή κυβέρνηση. Ακόμη χειρότερα είναι χοντροκομμένη αδεξιότητα να παραπέμπει νεφελωδώς ό,τι δε του αρέσει σε “δολοφονία χαρακτήρα”

Από μια άποψη βέβαια η τελευταία είναι ηπιότερη σε σχέση με τη προτροπή σε μαζική αυτοκτονία. Γιατί και ο ίδιος στο παρελθόν καλούσε ενυπόγραφα τον κόσμο να μην πιστεύει τα “ψέματα” για την έκρηξη στο πυρηνικό σταθμό του Τσερνμπιλ και να τρώει άφοβα λαχανικά, ραντισμένα με ραδιενεργά ισότοπα.

Οπότε ας μη τα ¨”σκαλίζει” με επιθετικές αναπολήσεις. Εκτός πια αν έχει αποφασίσει πέρα από επίσημη πένα να αναλάβει “πρώτη φορά” κηπουρός του τοξικού μπαξέ του Μαξίμου. 

 Δημ. Παγαδάκης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video