ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απίστευτο θράσος: Στενός συνεργάτης της Ζλακώνη πήγε σε ταβέρνα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ακολούθως αποκάλεσε «ρουφιάνο» τον δημότη της Χαλκίδας που έκανε την καταγγελία! (ΦΩΤΟ)

«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει μία σοφή παροιμία...

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε την Κυριακή (08-07-2018), μέσω facebook, ο δημότης και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χαλκίδας της ΝΔ, Αργύρης Αφράτης, ο οποίος αποκάλυψε και με ανάρτηση φωτογραφίας, πως ένα από τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα του ΔΟΑΠΠΕΧ, βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από την ταβέρνα «Μερακλίδικο»,
στην οδό Τζιαρντίνι 10, στη Χαλκίδα, γράφοντας και το ακόλουθο κείμενο:

«Αξιότιμε κ Δήμαρχε Χαλκίδος κ Παγώνη. Το ΚΗΗ 4800 ήταν στο μερακλίδικο πρίν κανα δύωρο . Υπήρχαν υπηρεσιακές ανάγκες που βρισκόταν εκεί;;;;;;;;;;», ενώ πριν ο Αργύρης Αφράτης είχε αναρτήσει και ένα κουίζ:

Όπως αποκαλύφθηκε, στη συγκεκριμένη ταβέρνα είχε μεταβεί με το υπηρεσιακό όχημα, ο επί πολλά χρόνια, στενός συνεργάτης της Λίλιαν Ζλακώνη και διορισμένος υπάλληλος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Γιάννης Στέρπης, ο οποίος δεν δίστασε σε δήλωση που έκανε, να αποκαλέσει «ρουφιάνο» τον Αργύρη Αφράτη που έκανε την καταγγελία.

Η καταγγελία του Αργύρη Αφράτη και η απαντητική δήλωση του δημοτικού υπαλλήλου, Γιάννη Στέρπη...

Όπως έγραψε ο Γιάννης Στέρπης:

« Καί τώρα είναι λίγο πιο κάτω από το Μερακλιδικο ΚΎΡΙΕ αφράτη.. ελατε απο το γραφειο να σας πω επισημως το λόγο κ. Αφράτη...και μετά από λίγο θα είναι στο Ορ. Μακρή για να κλειδώσουν, οι εγκαταστάσεις του.. και μετά θα είναι πάλι εκεί που φωτογραφησατε. Για να σας βγάλω από τον κόπο του κακού ρουφιάνο θα σας στέλνω εγώ φωτογραφίες. Γιατί στις αργίες που εσείς καθεστε, υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι υπάλληλοι που εργάζονται αμισθί. Λάθος πόρτα χτυπήσατε τουλάχιστον αφού κάνετε τον κόπο να ξανάρθετε στο σπίτι μου, χτυπήστε του σπιτιού να σας φιλεψω κανένα καφέ.»


Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση του Γιάννη Στέρπη προκάλεσε και τις αντιδράσεις άλλων χρηστών του facebook, οι οποίοι σχολίασαν τα κάτωθι:


Ο συνεργάτης της Ζλακώνη, Γιάννης Στέρπης... 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video