ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαρτυρία γυναίκας που διασώθηκε στη θάλασσα: «Μας πήρε το κύμα προς Εύβοια! Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι προς Εύβοια!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γυναίκας που επέζησε με δραματικό τρόπο από την φονική πυρκαγιά στην Αττική, πέφτοντας στη θάλασσα και κολυμπώντας για πέντε ώρες, μέχρι να διασωθεί...

«Μπήκαμε μέσα στη θάλασσα, εδώ, οι φλόγες ερχόντουσαν έτσι από πάνω μας, αποκαΐδια στο σώμα, βουτάγαμε, είχα αφήσει την αδελφή μου στο βράχο, ξαφνικά μας πήρε τα κύμα, έφευγε προς τα μέσα, Εύβοια», δήλωσε στην κάμερα του Alpha η γυναίκα, εμφανώς σοκαρισμένη από την περιπέτειά της.

«Αρχίσαμε όλοι μαζί να φωνάζουμε βοήθεια, βοήθεια. Με το που μας ανέβασε πάνω το αλιευτικό, λέω στον καπετάνιο, υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι και είναι προς Εύβοια, εκεί τους πήγαινε το κύμα τους περισσότερους, ειδοποιήστε το Λιμενικό, δεν έχει εμφανιστεί κανένα», ανέφερε.

Η ίδια διευκρίνισε ότι ήταν στη θάλασσα επί πέντε ώρες. 

«Ήρθε το πρώτο αλιευτικό, με πήρε μαζί με άλλους, προχωράγαμε όλοι μαζί προς τα πίσω, όπου υπήρχε καπνός, λέμε νυχτώνει, πρέπει να πάμε πίσω. Υπολογίζαμε με το φεγγάρι, με τον ήλιο, ό,τι βλέπαμε. Είδαμε ξαφνικά τα φώτα της Ραφήνας. Με το που μπήκαμε μέσα στη Ραφήνα δεν μπορούσε να μας βγάλει το κύμα, ήταν αδύνατον», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video