ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018...

Ως λόγο, της αναβολής, οι διοργανωτές προβάλουν τα πολλά και συνεχιζόμενα συλλαλητήρια που βρίσκονται σε εξέλιξη όλες αυτές τις ημέρες. 

Η ανακοίνωση

Η «Βεργίνα TV», που είναι εκ των βασικών διοργανωτών, σημειώνει πως «συναισθανόμενοι το βάρος των περιστάσεων αλλά και των ευθυνών που προκύπτουν , και ως αντίβαρο στην διχαστική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , δηλώνουμε την στήριξή μας σε κάθε δίκαιο, ακομμάτιστο, και ειρηνικό αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και τα Δίκαια του Λαού μας.
 
Μετά την αναγνώριση της γειτονικής χώρας με το όνομα «Μακεδονία» και μάλιστα χωρίς κανέναν γεωγραφικό προσδιορισμό, και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς , σφράγισαν την παράδοση του ονόματος , της ιστορίας, του πολιτισμού αιώνων ολόκληρου του Ελληνισμού, παραδίδοντας το όνομα ”Μακεδονία” στους γείτονες Σλάβους.
 
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι Μακεδόνες αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, αντιδρά καθημερινά στην κατάπτυστη συμφωνία, με αυθόρμητες, συνεχόμενες κι επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και μικρά συλλαλητήρια, τοπικά, σε όλη την χώρα. 

Με σεβασμό στη γνήσια λαϊκή αντίδραση, αποφασίζουμε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 8 Ιουλίου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και την μετάθεσή του σε μεταγενέστερο χρόνο, πολύ σύντομα».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video