ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπουργός Υγείας για παλιό και νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: «Είναι αξιόπιστο και το εμπιστεύεται ο κόσμος» - «Ολοκληρώθηκε το κτίριο αλλά έχουν καθυστερήσει τα συνοδά έργα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκδήλωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας παραβρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός...

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας:

«Νομίζω ότι η εικόνα που αποκόμισα εγώ τουλάχιστον από την παρουσίαση της Διοίκησης, είναι ότι έχουμε ένα Νοσοκομείο το οποίο επιτελεί τον ρόλο του. 

Προφανώς όπως όλα τα Νοσοκομεία της επαρχίας έχει τα κενά του, τις αδυναμίες του, τις διαχρονικές ελλείψεις και τα συσσωρευμένα προβλήματα, αλλά είναι αξιόπιστο, το εμπιστεύεται ο κόσμος και πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο αυτό το κλίμα αναβαθμίζοντας τις υποδομές και στελεχώνοντας το καλύτερα.

Έχουν γίνει βήματα βελτίωσης. Το να παρέχεται για παράδειγμα ογκολογική φροντίδα στο επίπεδο του Νοσοκομείου και να μην χρειάζονται οι καρκινοπαθείς να μετακινούνται στην Αθήνα για να κάνουν τις χημειοθεραπείες τους είναι σημαντικό βήμα» και συμπλήρωσε:

«Τα ΤΕΠ (Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών) είναι σημαντική παρέμβαση. Η στελέχωση τους με 6 ειδικευμένους γιατρούς μόλις ολοκληρωθούν οι προκηρύξεις που έχουμε κάνει θα αναβαθμίσουν σοβαρά την λειτουργία αυτού του κρίσιμου τμήματος. Συνολικά προκηρύξαμε 520 θέσεις ειδικευμένων γιατρών του Ε.Σ.Υ. για τα ΤΕΠ. Πραγματικά αυτό είχε να γίνει από την ίδρυση του Ε.Σ.Υ.»

Ο Ανδρέας Ξανθός αναφέρθηκε φυσικά και στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας τονίζοντας τα εξής:

«Εδώ υπάρχουν οι εκκρεμότητες μετεγκατάστασης στο νέο κτίριο. Έχει πάει πίσω χρονικά. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προχώρησε το Νοσοκομείο, ολοκληρώθηκε το κτίριο, αγοράστηκε ο εξοπλισμός, αλλά δεν υπήρξε έγκαιρα η πρόνοια να γίνουν τα συνοδά έργα για να μπορεί γρήγορα να είναι λειτουργικό. 

Υπάρχουν ήδη 7 εταιρείες που έχουν εκδηλώσει πρόθεση να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. 

Νομίζω ότι θα προχωρήσει γρήγορα και πραγματικά πρέπει να επιταχύνουμε γιατί είμαστε εκτεθειμένοι όλοι με την έννοια της πολιτείας. 

Υπάρχει μία κοινωνία που περιμένει, που βλέπει κτίριο έτοιμο και δεν μπορεί να αντιληφθεί τις δυσλειτουργίες και τις ανεπάρκειες της δημόσιας διοίκησης και του κράτους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video