ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παραμένει σε «καραντίνα» η Χαλκίδα: Όποιος δίνει αίμα για τους πληγέντες της φωτιάς θα ελέγχεται ταυτόχρονα και για τον ιό του Δυτικού Νείλου - Δείτε τι αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ

Παραμένει σε «καραντίνα» η Χαλκίδα, παρά την άρση αποκλεισμού αιμοδοσίας αποκλειστικά και μόνο, λόγω της έκτακτης ανάγκης για τους πληγέντες της φωτιάς...

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) που εκδόθηκε την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, η πόλη της Χαλκίδας παραμένει στις επηρεαζόμενες περιοχές από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο αριθμός των κρουσμάτων έχει σχεδόν διπλασιαστεί τις τελευταίες επτά ημέρες στη χώρα: από 12 που είχαν δηλωθεί την περασμένη Πέμπτη τα κρούσματα ανέρχονται πλέον σε 22, με τα 13 εξ αυτών να έχουν εκδηλωθεί σε κατοίκους των Μεγάρων.

Σημειώνεται ότι έχει επιβεβαιωθεί κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου σε περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Λόγω της έκτακτης ανάγκης για τους πληγέντες της φωτιάς έγινε άρση αποκλεισμού στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης να μπορούν να δίνουν αίμα (αποκλειστικά για τους πληγέντες της Αττικής) με την προϋπόθεση ωστόσο, ότι ο έκαστος αιμοδότης θα ελέγχεται ταυτόχρονα και για τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Αυτό συμβαίνει μόνο στις επηρεαζόμενες περιοχές από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Δείτε αποσπάσματα από την τελευταία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τις επηρεαζόμενες περιοχές από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 26 Ιουλίου 2018

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video