ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είναι Μοιραίοι, Ανίκανοι και Επικίνδυνοι – Μονόδρομος η ΑΜΕΣΗ προσφυγή στις κάλπες

Η ανικανότητα που επέδειξε ο κρατικός μηχανισμός στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας, αποκαλύπτει την απόλυτη διάλυση που επικρατεί σε όλους τους νευραλγικούς τομείς.
Μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να κινητοποιήσει ούτε την τροχαία με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι δρόμοι και να εγκλωβίζονται οι άνθρωποι στον πύρινο όλεθρο δεν μπορεί να την εμπιστευτεί η κοινωνία.
Μια κυβέρνηση που δεν μπόρεσε να εφαρμόσει ούτε τα γνωστά σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων και να εκκενώσει τις επικίνδυνες περιοχές στις οποίες οι φλόγες είχαν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να οδηγήσει σε νέες συμφορές και περιπέτειες.
Ο θίασος του Αλέξη Τσίπρα ολοκλήρωσε τον κύκλο του με την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα και τον κόσμο. Το μόνο που έχει να επιδείξει ως έργο είναι οι νεκροί από
τις πυρκαγιές και οι νεκροί από τις πλημμύρες.
Η επικίνδυνη ανικανότητα, η ανευθυνότητα και το σαραβαλιασμένο κομματικό κράτος, καθιστούν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του υπόλογους απέναντι στον λαό και τη Δικαιοσύνη.
Γιατί αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο. Οι ευθύνες για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν δεν παραγράφονται, ούτε διαγράφονται.
Απαίτηση του λαού είναι να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Και δεν μιλάμε μόνο για πολιτικές ευθύνες αλλά και για ποινικές.
Γι΄ αυτό το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει η επόμενη Βουλή είναι η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους ολιγώρησαν και εγκλημάτησαν σε βάρος του λαού.
 Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται μετά την εθνική τραγωδία είναι κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση να ταλαιπωρεί τον λαό και τη χώρα.
Οι συσκέψεις στο Μαξίμου που οργάνωσε ο Αλέξης Τσίπρας παραπέμπουν σε μνημόσυνα. Μια κυβέρνηση που δεν διαθέτει ίχνος αξιοπιστίας και ο λαός τη θεωρεί πλέον επικίνδυνη δεν μπορεί να παραμένει στην εξουσία.
Στη συγκυρία που διανύουμε δεν μπορεί η χώρα να κυβερνάται από μια κυβέρνηση που σέρνεται και είναι ανίκανη να διασφαλίσει στοιχειωδώς την ασφάλεια των πολιτών.
Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στον λαό, τη χώρα και τον εαυτό του είναι να επιταχύνει τις διαδικασίες για την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. 
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video