ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σάββας Καλεντερίδης: Ολοκληρώνεται η συρρίκνωση του ελληνισμού και ήδη έχει αρχίσει η διάλυση της Ελλάδας

Ιδιαίτερα μετά τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Αν. Θράκης, του Πόντου και της Μικράς Ασίας, που ολοκληρώθηκε με τη Μικρασιατική Καταστροφή, είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία αποδυνάμωσης ή και εξάλειψης πληθυσμιακά, οικονομικά και πνευματικά ισχυρών ελληνικών κοινοτήτων από διάφορες περιοχές της Μεσογείου και του Εύξεινου Πόντου, που ονομάζεται συρρίκνωση του ελληνισμού. Το φαινόμενο αυτό το είδαμε να εξελίσσεται, και στο πλαίσιο αυτό να χάνεται ο ελληνισμός της Βόρειας Θράκης (Αν. Ρωμυλίας), της Ανατολίας, της Γεωργίας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Λιβάνου, της Παλαιστίνης, της Αιγύπτου καθώς και άλλες μικρότερες κοινότητες.
Τελευταία απώλεια είναι η Κύπρος, ενώ σημάδια συρρίκνωσης παρουσιάζει και ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου (ας τον χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, όσο μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε ακόμα).
Ένας από τους σοβαρούς λόγους που επηρεάζει αυτό το φαινόμενο είναι η ίδρυση των κρατών εθνών, που δείχνουν ελάχιστη ανοχή στις ξένες κοινότητες, αλλά και οι γεωπολιτικοί και λοιποί ανταγωνισμοί στους οποίους εμπλέκεται και η Ελλάδα ως κράτος.
Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι το γεγονός ότι
το ελληνικό κράτος, ο πληθυσμός του οποίου μέχρι το 1923 ήταν λιγότερος από τους Έλληνες της Οικουμένης, όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποτρέψει τη συρρίκνωση, αλλά πολλές φορές με τις καταστροφικές επιλογές των κυβερνώντων την επέτεινε.
Όμως, όσο φθάνουμε στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορικής φάσης, αφού μόνο μερικές ελληνικές κοινότητες έχουν μείνει στην Ουκρανία και τη Ρωσία, οι οποίες κινδυνεύουν κι αυτές με εξαφάνιση λόγω της ανυπαρξίας πολιτικής αλλά και εγκληματικών λαθών της Αθήνας, θα πρέπει να περιμένουμε τη μετάλλαξη του φαινομένου για να περάσουμε σταδιακά στη διάλυση της ίδιας της Ελλάδας.
Η υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, η επικείμενη ταφόπλακα στη Βόρειο Ήπειρο, τα παζάρια με τους μουφτήδες και τα βακούφια στη Θράκη και η επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, δηλαδή την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν ήδη σημάνει τη διάβαση στην επόμενη φάση.
Οι λόγοι είναι πολλοί, όμως θα σταθούμε στον εξής έναν, ο οποίος μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή. Αυτό λέγεται πολιτικό σύστημα.
Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταστρέφει τον ελληνισμό και την Ελλάδα, και αν δεν αλλάξει, μπορεί κανείς να προβλέψει με σχετική ακρίβεια και το τέλος αυτής της χώρας.
Αυτό που ζει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είναι νομοτελειακό.
Τι πρέπει να αλλάξει; Οι πολίτες πρέπει επειγόντως να διαβουλευθούν μεταξύ τους, να αναζητήσουν τρόπους να ψηφιστεί από τους πολίτες –και όχι από τα κόμματα– ένα σύνταγμα που θα εξασφαλίζει πρώτα και πάνω απ’ όλα την διάκριση των εξουσιών.

Μόνο αν γίνει αυτό θα έχουμε ένα υγιές λειτουργικό κράτος, που θα το κατευθύνει η εκάστοτε κυβέρνηση χωρίς κανέναν κομματισμό, το οποίο θα λειτουργεί με βάση τους νόμους που θα ψηφίζει ένα νομοθετικό σώμα που δεν θα έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση και το κράτος, και όλοι αυτοί θα ελέγχονται από τη ανεξάρτητη δικαστική εξουσία.
Έτσι απλά.
Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να έχουμε μια Δικαιοσύνη υποταγμένη στα κόμματα και τις διάφορες παρέες κομματικών παραγόντων, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της συμμορίας.
Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα κράτος κομματικοποιημένο, όπου οι άξιοι θα περιθωριοποιούνται και θα το διοικούν οι πιστοί στο κόμμα και όχι στην πατρίδα, θα το διοικούν οι χιλιάδες μετακλητοί –αυτή η σύγχρονη ντροπή της Ελλάδας–, θα το διοικούν οι Καρανίκες, οι Νεφελούδηδες, Τσούπρες και άλλες τραγικές φιγούρες που μόνο οίκτο προκαλούν.
Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στη Βουλή –εκτός από τους κλασικούς γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς– τραγουδιστές, ηθοποιούς και ποδοσφαιριστές, τα κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας, κομματικούς συνδικαλιστές, αποτυχημένος διαιτητές, ποδοσφαιριστές και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Τι να σας θυμίσω τώρα, εκείνο το ανεκδιήγητο «φρουρά, φρουρά, φρουρά»;
Αν δεν γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ανίδρωτους καταληψίες, ιδεοληπτικούς, εθνομηδενιστές, πρίγκιπες να καταλαμβάνουν την εξουσία, και λειτουργώντας σαν μια παρέα-συμμορία να κάνουν τα μύρια όσα, να διαλύουν μέρα τη μέρα την πατρίδα μας, να στέλνουν στο θάνατο εκατό ανθρώπους.
Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει ένας θεσμός που θα τους υποχρεώσει να λογοδοτήσουν, αφού ο Άρειος Πάγος έγινε υπάλληλος και στεγάζεται πλέον στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Πολλοί θα τα θεωρήσουν όλα αυτά υπερβολικά, γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει τη σκληρή αλήθεια. Είναι μια φυσιολογική ψυχολογική αντίδραση. Όμως η κατάσταση είναι χειρότερη από αυτήν που περιγράφω.
Η διαδικασία συρρίκνωσης του ελληνισμού ολοκληρώνεται και έχει ήδη αρχίσει η επόμενη φάση, η διάλυση της ίδιας της Ελλάδας.
Μην ελπίζετε στους επόμενους.
Το τρένο πηγαίνει πάνω σε ράγες που οδηγούν στον γκρεμό, και η αλλαγή μηχανοδηγού δεν θα αποτρέψει την καταστροφή.
Τις ράγες πρέπει να αλλάξουμε, για να οδηγηθεί το τρένο σε ασφαλή προορισμό, για να σώσουμε ό,τι έχουν αφήσει όρθιο πολιτικάντηδες συμμορίτες από την Ελλάδα και τον ελληνισμό.
Και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι πολίτες. Εμείς έχουμε τη δύναμη, εμάς φοβούνται ντόπιοι και ξένοι επιβουλείς του ελληνισμού. Να μην μείνουμε απαθείς, παρατηρώντας το θάνατό μας.
Ήλθε η ώρα σου Έλληνα πολίτη, για να μη σε σκοτώνει ο κάθε ανίδρωτος καταληψίας με τις επιλογές του.
 www.crashonline.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video