ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Έσπρωχναν» κοκαΐνη σε νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου - Συλλήψεις και στην Αθήνα! (ΦΩΤΟ)

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα που διακινούσαν κοκαΐνη στη Μύκονο πέρασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής - Από την έρευνα έχει διαπιστωθεί πως είχαν πραγματοποιήσει πάνω από 200 αγοροπωλησίες σε νυχτερινά κέντρα του νησιού...

Συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας από 28 έως 37 ετών έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην Κυψέλη και τη Μύκονο, κατηγορούμενοι για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών. 

Επιπλέον, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Ελληνες και ένας αλλοδαπός, ως συνεργοί τους. Σημειώνεται, ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε έχουν πιστοποιηθεί περισσότερες από 200 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους των δραστών.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησε πληροφορίες για την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τη Μύκονο και έτσι κατόρθωσε να την εξαρθρώσει.
Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και άλλους χώρους στην Κυψέλη και τη Μύκονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 128,8 γραμμαρίων, 

ακατέργαστη κάνναβη βάρους 176 γραμ, 

δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 2.990 ευρώ, 

έξι κινητά τηλέφωνα, 

τρεις ζυγαριές ακριβείας 

και τρία βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις 22.778 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video