ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Ανεμογεννήτριες ...Τελικό πρόγραμμα Ημερίδας

Σε συνέχεια του Προηγούμενου Δελτίου Τύπου σχετικά με την Ημερίδα, που διοργανώνει ο Δήμος Αγράφων στα Άγραφα, την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Ενημέρωση για τα Αιολικά Πάρκα στα Άγραφα (κατόπιν έκδοσης των σχετικών αδειών εγκατάστασης από το Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας)», σας γνωστοποιούμε το τελικό πρόγραμμα της Ημερίδας: 
 11.45 Προσέλευση Συμμετεχόντων 
 12.00 Έναρξη Ημερίδας – Καλωσόρισμα Δημάρχου Αγράφων 12.15 Ομιλία Εκπροσώπου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 
 12.30 Ομιλία Εκπροσώπου ΕΛΕΤΑΕΝ κ. Παπασταματίου Παναγιώτη 
12.45 Ομιλία Εκπροσώπου ΚΑΠΕ κ. Ρώσση Κυριάκου 
 13.00 Ομιλία Εκπροσώπων Εταιρειών κ. Κατσέλη Αθανασίου 13.15 Ομιλία Καθηγητή & Προέδρου του Τμήματος Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ κ. Ζάγκα Θεοχάρη 
 13.30 Ομιλία Μηχανολόγου Μηχανικού και Υπεύθυνου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου κ. Κοπανάκη Εμμανουήλ  
13.45 Ομιλία Οικονομολόγου κ. Φασούλα Χρήστου 
 14.00 Τοποθετήσεις – Παρεμβάσεις 
 15.00 Λήξη Ημερίδας 
Την ημερίδα θα συντονίσει ο Δικηγόρος κ. Λάγαρης Γεώργιος. Σημείωση: Παρακαλείστε κατά την προσέλευση σας να ενημερώνετε την ΓραμματείαΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video