ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πήραν λεφτά από τη Novartis;

Την υπόθεση την ανέδειξαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χθες στη Βουλή, αλλά πέρασε ολίγον «άκαπνη» διότι κυριάρχησε στα Μέσα η οξύτατη σε χαρακτηρισμούς και περιεχόμενο συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Αφορά την αμαρτωλή Novartis. Αυτή την ίδια τη Novartis που σύσσωμη η κυβέρνηση του προέδρου Τσίπρα και του Καμμένου (συν)εταίρου αποκαλούσαν «ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».
Αυτή λοιπόν η τρισκατάρατη και απόκληρη της κοινωνίας Novartis, στην ποδιά της οποίας σφάχτηκαν παλικάρια και παλικάρια (πρώην πρωθυπουργοί, πρώην υπουργοί κ.λπ. κ.λπ.) απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι και τόσο αποσυνάγωγος με τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει η κυβέρνηση. Αντιθέτως, όπως διαπιστώνει κανείς φυλλομετρώντας το τεύχος με αριθμ. 92/24-5-2018 της freepress έκδοσης «Πρακτορείο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν δύο ολοσέλιδες καταχωρίσεις της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας, η οποία μονοπωλεί εδώ και μήνες την πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα 23 υπάρχει μια κανονική διαφημιστική καταχώριση με τίτλο «Changing the practice of medicine», ήτοι «Αλλάζοντας την πρακτική της φαρμακολογίας», ενώ στη σελίδα 27 του ίδιου τεύχους υπάρχει ένα ωραιότατο «γκρίζο» άρθρο (γκρίζο λέμε στη γλώσσα μας οι δημοσιογράφοι ό,τι αποτελεί έμμεση διαφήμιση) υπό τον τίτλο «Νέα κλινική μελέτη για την αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα».
Εννοείται ότι σε αυτά τα «γκρίζα», τα οποία πληρώνει ο διαφημιζόμενος, αυτοαποθεώνεται - με τον παρά του, ό,τι θέλει λέει, ό,τι θέλει γράφει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σκανδαλιάρα Novartis αποθεώνει εαυτόν για την καινοτομία που επέδειξε σε μια κλινική δοκιμή φαρμάκου για την αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα.
Η ερώτηση απευθύνεται στον υπουργό Παππά, ο οποίος προΐσταται των κρατικών μέσων ενημέρωσης, και προσωπικά είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσει. Λεφτά από τη Novartis που βαρύνεται με «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους»; Και πότε; Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγελλε τους προηγούμενους ότι δεν έδιωχναν από τη χώρα τη Siemens γιατί βαρυνόταν με σκάνδαλα!
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video