ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βασιλικό: Αφέθηκε ελεύθερος ο 40χρονος Χαλκιδέος που κατηγορείται ότι έκλεβε ασήμι από την εταιρεία που εργαζόταν! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος ντόρος έγινε πριν λίγες μέρες με την σύλληψη του υπαλλήλου, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ και ο Ανακριτής ζήτησε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση...

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος Χαλκιδέος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, το πρωί του Σαββάτου (10-11-2018), για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στην εταιρεία «ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ ΑΕ».

Πρόκειται για υπάλληλο της εταιρείας, ο οποίος κατηγορείται, σε βαθμό κακουργήματος, από την Ασφάλεια Χαλκίδας ότι αφαιρούσε συστηματικά ποσότητες μεταλλεύματος (ασημιού), που χρησιμοποιούσε η επιχείρηση για την κατασκευή ασφαλειών.

Όπως είχε αναφέρει μάλιστα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατασχέθηκαν, τόσο από την κατοχή του συλληφθέντα, όσο και από την οικία του, 6 νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες του προαναφερόμενου μεταλλεύματος, συνολικού μεικτού βάρους 22 κιλών και 991 γραμμαρίων, με την συνολική εκτιμώμενη αξία του να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ.

Ωστόσο ο 40χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία, ενώ ο Ανακριτής Χαλκίδας που διερευνά την υπόθεση διέταξε κύρια ανάκριση και άφησε ελεύθερο τον 40χρονο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video