ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απίστευτο περιστατικό: Ιερέας έφυγε στη μέση της κηδείας – Άφησε σύξυλους συγγενείς και φίλους του νεκρού!

«Στήλη άλατος» έμειναν οι οικείοι και οι προσφιλείς συγγενείς 90χρονου, όταν ο ιερέας που τελούσε την εξόδιο ακολουθία σε ιερό ναό περιφερειακού Δήμου της Μαγνησίας, τους άφησε σύξυλους πριν την ταφή, επικαλούμενος ότι έχει αλλού… υπηρεσία!

«Πρέπει να φύγω, διότι έχω υπηρεσία στο κοιμητήριο» φέρεται να είπε ο ιερέας, ο οποίος υπηρετεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και λίγους μήνες. Οι συγγενείς έμειναν άφωνοι μαζί με τους εκπροσώπους του γραφείου τελετών, που επίσης δεν πίστευαν στα αυτιά τους ό,τι άκουγαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην πρωτεύουσα περιφερειακού Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ κηδείας και ταφής, τις τελευταίες μέρες αποτελούν μοναδικό θέμα συζήτησης στην πλατεία.

Η νεκρώσιμη ακολουθία μόλις έχει ολοκληρωθεί στον ιερό ναό. Οικείοι, συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζονται να συνοδεύσουν τον νεκρό στην τελευταία του κατοικία. Ο ιερέας όμως δήλωσε κώλυμα, ενημερώνοντας ότι πρέπει να μεταβεί άμεσα στο κοιμητήριο Κούκος όπου όπως δήλωσε είχε υπηρεσία… (τέλεση Τρισάγιων).

Η πομπή αναχώρησε για το νεκροταφείο. Το κοιμητήριο της περιοχής βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα από το κέντρο του χωριού και την εκκλησία. Οι εκπρόσωποι του γραφείου τελετών ήταν τελικά εκείνοι που ανέλαβαν να ολοκληρώσουν το τελετουργικό της ταφής, απουσία φυσικά ιερέα. Φιλήσυχοι άνθρωποι οι συγγενείς του εκλιπόντα δεν αντέδρασαν, προφανώς αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να «αναπαυτεί» ο δικός τους άνθρωπος.

Επειδή ωστόσο κάτι τέτοιο ασφαλώς δεν συνηθίζεται, όπως ήταν φυσικό στο χωριό έγινε μεγάλος «ντόρος». Από στόμα σε στόμα μέσα σε λίγες ώρες διαδόθηκε το συμβάν σε όλη την περιοχή.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video