ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Ξεκίνησαν τα προεκλογικά «μαχαιρώματα» μεταξύ Παγώνη και Καθαροσπόρη!

Ξεκίνησαν και αναμένεται να φουντώσουν τα προεκλογικά «μαχαιρώματα» ανάμεσα στον Χρήστο Παγώνη και τον Βασίλη Καθαροσπόρη, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση και την υποψηφιότητα του τελευταίου για τον Δήμο Χαλκιδέων...

Αφορμή για να ψυχρανθούν περισσότερο οι σχέσεις τους στάθηκε μία πρόσφατη ανακοίνωση που εστάλη και στο EviaZoom.gr, την οποία υπογράφουν άγνωστοι ως Τεχνοκράτες Σκιώδους Κοινότητας στη Νέα Λάμψακο, που αναφέρει τα εξής:

«Μετά από πολύμηνη και επίμονη προσπάθεια κατορθώσαμε να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης και κατασκευής της παιδικής χαράς καθώς και του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται κοντά στο γυμνάσιο της Νέας Λαμψάκου με ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας όπως προβλέπεται .

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, κ. Βασίλη Καθαροσπόρη για την τήρηση της δέσμευσή του ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία της διαμόρφωσης του χώρου με σύγχρονες προδιαγραφές . Ετσι λοιπόν τα παιδιά αυτά θα έχουν την δική τους παιδική χαρά και δεν θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στο προαύλιο της εκκλησίας υπό το φως των προβολέων για να ψυχαγωγούνται». 

Η ανακοίνωση όπως εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του EviaZoom.gr:


Λίγες ώρες μετά ο Χρήστος Παγώνης εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι: «όποιες αναφορές στην ανακοίνωση, ευχαριστιών άλλων προσώπων, είναι ατυχείς, ανακριβείς και υποκρύπτουν άλλες επιδιώξεις...»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παγώνη:

«Με αφορμή ανακοίνωση “δήθεν” κατοίκων της Ν. Λαμψάκου σχετικά με την κατασκευή Παιδικής Χαράς και άλλων παρεμβάσεων στην περιοχή, που είδε το φως της δημοσιότητας από μία τοπική ιστοσελίδα, επισημαίνουμε τα εξής:
 
“Για το θέμα της κατασκευής Παιδικής Χαράς και Γηπέδου Μπάσκετ στην περιοχή κοντά στο Γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου, πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιου Τριανταφύλλου και της Δημ. Ενότητας Ληλαντίων Γεωργίου Γιογιού, καθώς και της Προέδρου της Δημ. Κοινότητας Παρασκευής Χατζηαντωνάκη.
 
Στη διάρκειά της τονίστηκε ότι με την πολιτική βούληση του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, που παρέστη στη σύσκεψη, θα γίνουν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη Ν. Λάμψακο, όπως και έγινε.
 
Ως εκ τούτου, οι όποιες αναφορές στην ανακοίνωση, ευχαριστιών άλλων προσώπων, είναι ατυχείς, ανακριβείς και υποκρύπτουν άλλες επιδιώξεις».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video