ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ραντεβού με το θάνατο είχε ένα ζευγάρι σε διασταύρωση καρμανιόλα - Δείτε ΦΩΤΟ




Ξεκίνησαν από τη Λιβαδειά για να πάνε στο χωριό τους στη Λάρισα αλλα δυστυχώς δεν έφτασαν ποτέ....



Ο λόγος για ένα ζευγάρι αγροτών από το Μοσχοχώρι Λαρίσης, που λίγο μετά τις 5:00΄ το απόγευμα, βρήκε τραγικό θάνατο στο δρόμο του Μπράλου και συγκεκριμένα στη νέα διασταύρωση, λίγο μετά από αυτή του Παλαιοχωρίου, που στρίβουμε για Αμφίκλεια, Λιβαδειά κλπ.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 53χρονος οδηγός του seat cordoba που ερχόταν από Λιβαδειά, δεν πρόσεξε το STOP και βγήκε στομ κεντρικό δρόμο χωρίς να ελέγξει.



Την ίδια στιγμή από Γραβιά προς Λαμία κινούταν ένα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου προσπάθησε να αποφύγει το μοιραίο άλλα δεν είχε περιθώρια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αποτέλεσμα τραγικό.









Δυστυχώς ο 53χρονος οδηγός και η 47χρονη σύζυγός του σκοτώθηκαν επί τόπου.



Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, οι άνδρες της οποίας δεν χρειάστηκε να επέμβουν, αφού όταν έφτασαν οι δυο νεκροί είχαν απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες του κλιμακίου της Αμφίκλειας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας.



Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για διασταύρωση καρμανιόλα, αφού γίνονται συχνά σοβαρά τροχαία στο σημείο.



Μάλιστα επαγγελματίας οδηγός μας είπε ότι υπάρχουν φυτά και κλαριά στη διασταύρωση που εμποδίζουν την ορατότητα, κάτι που πρέπει να δουν άμεσα οι αρμόδιοι.



Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.















































































Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video