ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλέξανδρος Θεοδώρου: "Υπεράνθρωπη προσπάθεια κατέβαλε η Δημοτική Αρχή"

"Ο λαός μας λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και δεν μπορεί να πάει μακριά.  Αυτό επιβεβαιώνεται όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό με τον κ.Δημ.Θωμά. Το πιό πρόσφατο επεισόδιο αφορά την υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε κατά της Δημοτικής Αρχής (του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων Κύμης και Πολιτικής Προστασίας) για τη δήθεν ολιγωρία της στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς για τις τελευταίες 10ετίες θεομηνίας που έπληξε την περιοχή μας. Όμως, όλοι οι συμπατριώτες μας, εκτός από τον κ.Θωμά, έγιναν μάρτυρες της υπεράνθρωπης προσπάθειας που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή, προσπάθεια που είχε ευτυχή κατάληξη. Όχι μόνο δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, όπως αλλού, αλλά ούτε καν κινδύνευσε σοβαρά κάποιος. Μας κατηγορεί, επίσης ο κ.Θωμάς ότι "τα διαθέσιμα μηχανήματα του Δήμου ήταν μηδαμινά". Δεν μας λέει, όμως πόσα απ' αυτά μας άφησε διαθέσιμα και ενεργά, ούτε πόσα χρήματα άφησε στο ταμείο του Δήμου για να τα επισκευάσουμε........ Το ευχάριστο είναι ότι τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των ακραίων αυτών φαινομένων αναγνωρίζουν όχι μόνο οι συμπατριώτες μας, που μέρα-νύχτα έβλεπαν δίπλα τους τους ανθρώπους του Δήμου, αλλά και κάποιοι από αυτούς που φέρονται να έχουν υπογράψει τη μηνυτήρια αναφορά του κ.Θωμά. Ήδη, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ένας απ' αυτούς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποταμίας Γεράσιμος Μοσχάτος, με ΕΝΟΡΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ σε συμβολαιογράφο ΑΝΑΚΑΛΕΙ "καθ' όλο το περιεχόμενό της και για κάθε έναν εκ των μηνυομένων την μηνυτήρια αναφορά που συνυπέγραψα και κατατέθηκε την 13-1-2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης". Εμείς δεν θα μπούμε στη λογική να ρωτήσουμε αν το κείμενο αυτό ήταν σε γνώση όσων φέρεται να το υπογράφουν, ούτε αν γνώριζαν ότι πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά ή για απλή ανακοίνωση. Αυτά ας τα βρουν μεταξύ τους. Εμείς, σαν Δημοτική Αρχή, θέλουμε για άλλη μιά φορά με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν να ξεπεραστούν τα προβλήματα και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας για την υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν σ' αυτές τις δύσκολες μέρες για τον τόπο μας."
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video