ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένα αξέχαστο διήμερο δημιουργικών δράσεων

Ένα αξέχαστο διήμερο δημιουργικών δράσεων θα πραγματοποιηθεί στο Παιχνιδολόγιο από τις Μικρές Ιστορίες για παιδάκια 3-10 ετών! Μια έμπειρη ομάδα εμψυχωτών θα επισκεφθούν τη Χαλκίδα 10 & 11/2 και θα μυήσουν τα παιδιά στον κόσμο της τέχνης, των συναισθημάτων και της φαντασίας!!!  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 18:00-19:00 "Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την Τέχνη" -  Εικαστικό εργαστήριο με τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά 3-6 ετών. Πώς μπορεί η ζωγραφική να αποτελέσει το ερέθισμα για να γνωρίσουμε το σώμα μας και τις δυνατότητές του; Πόσες διαφορές και ομοιότητες με το δικό μας πρόσωπο έχουν οι πίνακες του Πικάσο με τις «περίεργες» μορφές; Τι θέλει να μας πει ένα γλυπτό με τη στάση του σώματός του;  Πίνακες ζωγραφικής διάσημων καλλιτεχνών γίνονται η αφορμή για να παίξουμε θεατρικό παιχνίδι, να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα με μικτές τεχνικές και να κάνουμε ένα ταξίδι στον κόσμο της Τέχνης! ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: 10 ευρώ.  19:00-20:00 "Μαθηματικά & Τέχνη" -  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-8 ετών. Πόσο χρώματα μπορεί να υπάρχουν σε ένα πίνακα ζωγραφικής του Paul Klee; Πόσες ευθείες και κάθετες γραμμές διακρίνουμε στους πίνακες του Mondrian; Πόσα διαφορετικά μεγέθη μπορεί να έχει ένας κύκλος στους πίνακες του Kandinsky; Με ερέθισμα έργα διάσημων εικαστικών, τα παιδιά γνωρίζουν τα σχήματα και τα χρώματα, πειραματίζονται με χωροχρονικές έννοιες, ανακαλύπτουν τεχνικές αφήγησεις και δημιουργούν! ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: 10 ευρώ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 11:30-12:30 "Ο Πρίγκιπας Μισός" -  Διαδραστική θεατρική αφήγηση παραμυθιού για παιδιά 3-10 ετών Αν είσαι όμορφος, έξυπνος και πρίγκιπας η ζωή μοιάζει σχετικά εύκολη! Εκτός κι αν έχεις τη συνήθεια ν’ αφήνεις τα πάντα…ΜΙΣΑ. Πώς περιμένεις μετά να σου εμπιστευτούν ΟΛΟΚΛΗΡΟ βασίλειο; Και αν εσύ δεν θες να γίνεις βασιλιάς και έχεις άλλα σχέδια στο μυαλό σου; Σκηνικό, περούκες, κοστούμια, μουσική και το παραμύθι αρχίζει να παίρνει μορφή. Οι Μικρές Ιστορίες παρουσιάζουν τη διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «Ο πρίγκιπας Μισός». Μια αφήγηση βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της συγγραφέως Κατερίνας Ανωγιαννάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο στη σειρά Διαβάζω ιστορίες 6+. Ένα βιβλίο που έχει ως θέμα του τη διαφορετικότητα και τον τρόπο που ο κάθε ένας από εμάς ανακαλύπτει το ταλέντο του στη ζωή! ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ: Παιχνιδολόγιο,  Τ: 2221 600 885 Δ: Πολιτικών & Προμαχώνος 80 Υπεύθυνη: Λαγού Αλεξάνδρα
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video