ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απεργούν 9-10 Μαρτίου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Απεργία στις 9 και 10 Μαρτίου, αποφάσισε ομόφωνα η Ομοσπονδία Πρακτόρων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποστολή από την ΟΠΑΠ Α.Ε. στα πρακτορεία των καταγγελιών των συμβάσεών τους...

Ταυτόχρονα αποφάσισαν την αποστολή εξωδίκου στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και την ΕΕΕΠ, στο οποίο θα ζητούν την ανάκληση των καταγγελιών και την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την προσθήκη κάποιων αλλαγών στην παρούσα σύμβαση, ως παράρτημα.

Αν δεν ανακληθούν οι καταγγελίες την επόμενη εβδομάδα η Ομοσπονδία θα επανεξετάσει τη στάση της και την ενδεχόμενη απόφαση για άλλες νέες κινητοποιήσεις.Την κλιμάκωση της ρήξης με τους πράκτορες προκάλεσε ο ΟΠΑΠ αποστέλλοντας σε όλα τα πρακτορεία του, καταγγελία της σύμβασής τους σε περίπτωση που δεν υπογράψουν μέχρι τις 24 Μαρτίου τη νέα σύμβαση. Η κίνηση αυτή του ΟΠΑΠ φέρνει τους πράκτορες μπροστά σε ένα εκβιαστικό δίλημμα «ή υπογράφετε τη νέα σύμβαση ή λειτουργείτε ακόμη ένα χρόνο και κλείνετε».

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΠΟΕΠΠ με την Επιτροπή Διαχείρισης που θεσπίστηκε από την Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, συνεδρίασε νωρίτερα και πρότεινε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας την έναρξη απεργίας, πρόταση που έγινε δεκτή ομόφωνα.

Η απόφαση για όχι στη σύμβαση ελήφθη στη Γενική Συνέλευση των πρακτόρων, τη προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη με πλειοψηφία 2/3 ή 51 ψήφοι υπέρ της σύμβασης έναντι 98 ψήφων κατά. Οι πράκτορες, είχαν ωστόσο αποφασίσει στη Συνέλευση ότι αν η εταιρεία πιέσει τους πράκτορες να υπογράψουν τη σύμβαση που καταψήφισαν, θα μπλοκάρουν τα φρουτάκια στα πρακτορεία και θα εξετάσουν και κινητοποιήσεις.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video