ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κύμη-Άρης: Οι αριθμοί του αγώνα και τα «ρεκόρ»!

Δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες μετρά η Κύμη Seajets σε αντίθεση με τον Άρη που μέσα στο 2017 δεν έχει επικρατήσει μακριά από το γήπεδό του, μετρώντας έξι σερί εκτός έδρας ήττες - Η τελευταία νίκη εκτός Θεσσαλονίκης ήταν στις 17 Δεκεμβρίου στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα Carna...

Διαβάστε τα στατιστικά που ανάρτησε ο ΕΣΑΚΕ:

Αυτή θα είναι η τέταρτη φετινή επίσκεψη του Άρη στα νησιά που έχουν εκπρόσωπο στην STOIXIMAN.GR Basket League έχοντς νικήσει στη Λευκάδα και ηττηθεί στην Κρήτη (Ρέθυμνο) και τη Ρόδο.

* Τους 300 πόντους στη λίγκα θα φτάσει ο Δημήτρης Σταμάτης αν ευστοχήσει σε ακόμα επτά. Ακόμα, θέλει πέντε ασιστ για να συμπληρώσει τις 100.

* Ο Σταύρος Τουντζιαράκης θέλει ακόμα επτά πόντους για να συμπληρώσει τους 400 στη λίγκα. Ακόμα, θα συμπλκηρώσει 100 εύστοχες ελεύθερες βολές αν ευστοχήσει σε μία ακόμα.

* Ο Τσβαντάρ Κοστόφ με δύο αμυντικά ριμπάουντ θα φτάει τα 200 ενώ θέλει πέντε εύστοχα δίποντα για τα 150 στη λίγκα.

* Με έξι ριμπάουντ ο Αλέξανδρος Σιγκούνας θα συμπληρώσει 200 στην STOIXIMAN.GR Basket League.

* Δύο ακόμα κλεψίματα θέλει ο Βασίλης Ξανθόπουλος ώστε να προσπεράσει τον Μιχάλη Πελεκάνο και να βρεθεί στην έκτη θέση των αθλητών με τα περισσότερα κλεψίματα στην ιστορία της λίγκας. Ο γκαρντ του Άρη με τα 415 κλεψίματα που έχει κάνει είναι πρώτος εν ενεργεία στη STOIXIMAN.GR Basket League.

* Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές στην STOIXIMAN.GR Basket League επίδοση που έχουν σημειώσει ακόμα 114 αθλητές στην 25άχρονη ιστορία της λίγκας.

* Ο Βασίλης Καββαδάς θέλει μία ακόμα εύστοχη βολή ώστε να συμπληρώσει τις 200 εύστοχες στη λίγκα. Επίσης, απέχει επτά ριμπάουντ από τα 400.

* Τέσσερις ασιστ χρειάζεται ο Θοδωρής Ζάρας ώστε να συμπληρώσει τις 200 στην STOIXIMAN.GR Basket League.

* Με ένα κλέψιμο ο Σπύρος Μούρτος θα συμπληρώσει 50 με τα χρώματα του Άρη στο πρωτάθλημα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video