ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σίμος Κεδίκογλου: «Η εξωστρέφεια είναι η λέξη κλειδί για την οικονομία μας»

Στις δυνατότητες συνεργασίας, που μπορούν να αναπτύξουν οι επιχειρήσεις της Εύβοιας με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, αξιοποιώντας κατάλληλα κάθε ευκαιρία διευκόλυνσης ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσιών και επιδιώκοντας την πρόσβαση στις ασιατικές περιφερειακές αγορές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σίμος Κεδίκογλου κατά το χαιρετισμό του στην ημερίδα, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την Ένωση των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας και τη συμμετοχή των Πρεσβειών του Βιετνάμ, της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων και της Ταϊλάνδης...

Ο Σίμος Κεδίκογλου, αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους Πρέσβεις των χωρών της Νοτιανατολικής Ασίας στην Εύβοια, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα οι δυναμικά αναπτυσσόμενες οικονομίες αυτών των χωρών να λειτουργήσουν συμπληρωματικά με την ελληνική οικονομία, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «από πλευράς μεγέθους η αγορά της Κίνας φαίνεται πολύ μεγάλη για τις επιχειρήσεις μας, αν και έχουμε στην Εύβοια επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται σε αυτή την αγορά, αλλά θεωρώ από την εμπειρία μου, ότι υπάρχουν πολλές ακόμα προοπτικές, γιατί η εξωστρέφεια είναι η λέξη κλειδί για την οικονομία μας. Αν δεν ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων δεν θα επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής ανάπτυξης».

Τέλος, συνεχάρη τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και παράλληλα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη στήριξη της πρωτοβουλίας για την ενημέρωση όσον αφορά στις προοπτικές ανάπτυξης στις συγκεκριμένες ασιατικές αγορές.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video