ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εισιτήρια Διαρκείας 2017/18 για την ομαδάρα της Κύμης

Πριν από περίπου 7 χρόνια, από το "μπαλκόνι του Αιγαίου" άρχισε ένα όμορφο ταξίδι. Μετά από μια μικρή περιπλάνηση σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης έζησε την περσινή αγωνιστική περίοδο ιστορικές στιγμές, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του πήρε μέρος στην Basket League! Εκτός από το ότι ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία, η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει πέρσι μια ακόμα μεγάλη πρόκληση, την μετακόμιση μας στην πρωτεύουσα του νομού μας, την Χαλκίδα. Το ταξίδι μας είχε πλέον ως νέα αφετηρία τα "τρελά νερά του Ευρίπου". Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς το ότι οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας αγκάλιασαν άμεσα την ομάδα μας και στήριξαν την προσπάθεια μας. Αποτέλεσμα ήταν ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, η ομάδα της Εύβοιας, να κερδίσει την παραμονή στην Basket League. Τώρα λοιπόν, έχοντας πολύτιμη εμπειρία από την περσινή σεζόν, ήμαστε έτοιμοι να βάλουμε νέους υψηλότερους στόχους. Για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας! Σας καλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017/18 και να εξασφαλίσετε την δική σας θέση στους αγώνες του ΓΣ Κύμης στην Basket League. Ελάτε να ζήσουμε ξανά μαζί μοναδικές στιγμές και να δούμε την ομάδα της Εύβοιας να αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες! Το όμορφο ταξίδι μας συνεχίζεται, επιβιβαστείτε και ελάτε να το ζήσουμε μαζί!  Τα εισιτήρια διαρκείας 2017-2018 διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες: κανονικό εισιτήριο: 100 € οικογενειακό εισιτήριο(2 ενήλικες και ένα παιδί ως 16 ετών): 180 € φοιτητικό εισιτήριο: 80 € εισιτήριο ανέργων: 80 € vip εισιτήριο: 200 € Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 694 058 4141 Τατιάνα Τσερεγκώφ / Υπεύθυνη Marketing ΚΑΕ ΚΥΜΗΣ ή στείλτε email στο  ticketing@gskimis.gr     
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video