ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Θανάσης Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος του 32χρονου πορτιέρη του club που κατηγορείται για την δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στην Ζάκυνθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θανάσης Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος του 32χρονου πορτιέρη του club που κατηγορείται μαζί με άλλους 7 συλληφθέντες, για την δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου...

Ο δικηγόρος του 32χρονου Σέρβου, υπεύθυνου ασφαλείας, που έχει συλληφθεί για το στυγερό έγκλημα, τονίζει πως ο πελάτης του δεν είναι ο δολοφόνος του τουρίστα.

Όπως λέει ο Θανάσης Ταρτης στο newsit.gr η συμπλοκή από την οποία προήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου τουρίστα ξεκίνησε όταν το θύμα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με μπουκάλι σε μια θαμώνα του μαγαζιού καθώς και σε δύο άτομα της ασφάλειας του μπαρ τα οποία τον χτύπησαν και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί. Όπως ισχυρίζονται, τόσο ο 32χρονος Σέρβος όσο και ο 34χρονος μπάρμαν του μαγαζιού, κατά τη διάρκεια του καβγά μαζί τους μέσα στο μαγαζί ο 22χρονος ήταν ζωντανός και τα θανάσιμα χτυπήματα προέρχονται από αλλά άτομα τα οποία τον κυνήγησαν στους δρόμους του Λαγανά, κάτι που, όπως ισχυρίζεται ο συνήγορος του σεκιούριτι, αποδεικνύεται και από το οπτικό, προανακριτικό υλικό.

"Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι ιστορίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για selfie. Δυστυχώς, το θύμα ήταν αυτός που ξεκίνησε την επίθεση σε άλλους και μετά επιτέθηκε στον πελάτη μου. Ο πελάτης μου τον κυνήγησε, βγήκαν έξω και από εκεί και πέρα αποδεικνύεται από το προανακριτικό υλικό ότι όταν ο πελάτης μου αποχώρησε από το σημείο, ο νεαρός ήταν ζωντανός και ήταν άλλοι αυτοί που ήταν από πάνω του και του προκαλούσαν τα χτυπήματα από τα οποία προήλθε ο θάνατος", επισημαίνει ο Θ. Ταρτης.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όλα όσα δήλωσε:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video