ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποια είναι τα απαραίτητα αναλώσιμα για κάθε αίθουσα νοσοκομείου

Κάθε νοσοκομείο, χειρουργική αίθουσα, αίθουσα νοσηλείας και εξωτερικό ιατρείο έχει ανάγκη από υλικά, ιατρικά αναλώσιμα και κάποια απλά χειρουργικά εργαλεία για να μπορέσει να βγάλει εις πέρας τις καθημερινές απαιτήσεις και τις ανάγκες των ασθενών. Στην P&P Ιατρικά Αναλώσιμα είμαστε δίπλα σε κάθε χώρο υγείας που απαιτεί εξειδικευμένες λύσεις σε ιατρικά αναλώσιμα, χειρουργικά εργαλεία, αντισηπτικά και πολλά άλλα για να εξοπλίσετε την ιατρική αίθουσα σε κάθε τομέα υγείας. Με παραπάνω από 30 έτη προϋπηρεσίας στον χώρο της δημόσιας υγείας, είμαστε στη διάθεση του κάθε επαγγελματία που θέλει ένα προνομιακό πακέτο από αναλώσιμα ανάλογα με την ειδικότητά του. Σετ για καρδιολόγους, γυναικολόγους, φυσικοθεραπευτές και κοινά σετ για όλες τις ειδικότητες. Κάθε χώρος νοσοκομείου και ιατρείου έχει ανάγκη από συγκεκριμένα υλικά και πακέτα. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εύχρηστα σε προνομιακές τιμές: Απολυμαντικά – Αντισηπτικά Μετά το πλύσιμο των χεριών ή όταν χρειάζεστε ένα στιγμιαίο αντισηπτικό πέρασμα των χεριών σας τα απολυμαντικά – αντισηπτικά μεγάλων συσκευασιών με ντισπένσερ είναι αναγκαία. Η μεγάλη ποικιλία του P&P σας προσφέρει κορυφαία προϊόντα από τον οίκο Bộde, με κορυφαία συμβατότητα στο δέρμα και βαθύ καθαρισμό. Εκτός από τακτική υγιεινή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για την απολύμανση των επιφανειών που έρχονται σε επαφή με ευαίσθητα προϊόντα. Έτοιμο διάλυμα προς χρήση, χωρίς χρωστικές και αρώματα. Επιδεσμικό υλικό άριστης ποιότητας Οι επίδεσμοι αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά αναλώσιμα ιατρείου σε κάθε χώρο της δημόσιας υγείας. Η P&P σας προμηθεύει με γάζες αποστειρωμένες ή μη, τολύπια γάζας, επιθέματα τραυμάτων, επιδερμικές ταινίες κ.α. Χειρουργικά εργαλεία Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε με χειρουργικά εργαλεία από τον οίκο Dimeda της Γερμανίας, σε πολύ καλές τιμές, ύστερα από αίτηση των συγκεκριμένων εργαλείων που χρειάζεστε. Την ίδια κιόλας ημέρα επικοινωνεί μαζί σας το ειδικό προσωπικό για να σας δώσει την προσφορά. 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video