ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Τασία, ο Νικήτας και ο Καμμένος

Η σκηνή που θα σας περιγράψω έλαβε χώρα στους διαδρόμους της Βουλής, έξω από το Εντευκτήριο βουλευτών, όπου συνήθως το χρησιμοποιούν για έξοδο από το Κοινοβούλιο τα μέλη του Προεδρείου της Βουλής. Και πάντοτε το χρησιμοποιούν (προφανώς για να αποφεύγουν κάμερες και τηλεοράσεις) δύο εκ των αντιπροέδρων, η Τασία Χριστοδουλοπούλου (φωτογραφία) και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ετσι δεν είναι ασυνήθιστο να συναντηθούν και να έχουν μια χαλαρή συζήτηση, μακριά από κομματικές γραμμές και ιδεοληψίες. Προχθές, λοιπόν, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να «πεταχτεί» έως τη Βουλή για να στηρίξει τον εκλεκτό των ΑΝΕΛ στη νέα θέση αντιπροέδρου Δ. Καμμένο (τη στιγμή που η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν απρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο) υπήρξε συνάντηση των δύο αντιπροέδρων. Και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος (θα σας τον θέσω... αυτολογοκριμένο γιατί ειπώθηκαν φράσεις που τις απαγορεύει ο νόμος περί Τύπου και περιέχουν έννοιες σαφώς ακατάλληλες για ανηλίκους)...
- Τι γίνεται Τασία, τι κάνετε με τον Καμμένο; Ρώτησε  με εύθυμη διάθεση (και... ντύσιμο - με το πουκάμισο έξω) ο Νικήτας Κακλαμάνης όταν τη συνάντησε. Και αυτή απάντησε:
Τι να σου πω, Νικήτα μου, μας ζητούν για τον Καμμένονα δώσουμε... (λέει μια λέξη αυστηρώς ακατάλληλη) και το δίνουμε. Μα ζητούν να δώσουμε... (άλλη λέξη ακατάλληλη) και το δίνουμε κι αυτό...
Για όσους δεν κατάλαβαν (σόρι, δεν μπορώ να σας πω τις λέξεις που χρησιμοποίησε η Τασία), το Μαξίμου, η κυβέρνηση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η... Τασία (που είναι και πρόεδρος στη νευραλγική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας) είναι πλήρως εξαρτημένοι από τις πράξεις και τα καμώματα του Καμμένου. Διότι εάν δεν κάνουν ό,τι τους ζητήσει τότε χάθηκαν και αυτοί και ο Καμμένος μαζί τους.
ΒΗΜΑτοδότης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video