ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το τατουάζ: Η σειρά του Alpha που καθήλωσε το κοινό

-Το «Τατουάζ» άλλαξε τις ισορροπίες στην τηλεθέαση -Τατουάζ: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της νέας σειράς; Το Τατουάζ είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες… Επεισόδιο: 3 Η Άννα, δεν μπορεί να παραπλανήσει πλέον την Νικόλ και μαζί με τον Άλεξ της αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους κρύβονται και την εκλιπαρούν να μην τους προδώσει. Την ίδια στιγμή στην Αίγινα, το χαμόγελο έχει χαθεί απ’ τα χείλη του Παύλου και της Μάρθας (Ελίνα Ακριτίδου) και η οικογένεια Μελά, περνάει τις μέρες της ελπίζοντας για ένα σημάδι ζωής απ’ τον γιο τους. Παράλληλα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και την οργή του Θεοχάρη, που τους θεωρεί υπεύθυνους για την εξαφάνιση της κόρης του. Το μόνο που τους βγάζει προς στιγμήν από την πίκρα τους, είναι η άφιξη στο νησί του Ορφέα, φίλο του γιου τους που έχει μεγαλώσει στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, ο υπαστυνόμος Αυγέρης, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι και να φτάσει στα ίχνη του serial killer που σκορπίζει θύματα ξανά… Επεισόδιο: 4 Ο Τόνυ αποφασίζει να πάει στα Μετέωρα να μάθει από την Νικόλ την αλήθεια. Ο Θεοχάρης παραμένει στην Αίγινα και έρχεται διαρκώς σε σύγκρουση με τον Παύλο. Ο Αλέξανδρος και η Άννα ζουν τον έρωτα τους στα Μετέωρα, προστατευμένοι από την Όλγα, όμως ο Αλέξανδρος αγωνιά και θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το κύκλωμα trafficking. Παράλληλα, το κύκλωμα ψάχνει τα στοιχεία που άφησε η δολοφονημένη Ιρίνα μέσα από την φίλη της την Στέλλα. Ο serial killer δείχνει να αποκτά μια εμμονή με την Άννα και έτσι ξαφνικά η Άννα μπαίνει στο στόχαστρο ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου. Ο Τόνυ φτάνει στα Μετέωρα κι αρχίζει να παρακολουθεί την Νικόλ. Εκείνη του ξεφεύγει, όμως το βράδυ που η Άννα πάει σ’ ένα ραντεβού με την Όλγα, βλέπει μπροστά της τον Τόνυ!
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video