ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα παραμύθια του Σεπτέμβρη από τον κ.Τσίπρα



Το Σεπτέμβριο του 2014 στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε το περίφημο «Πρόγραμμα
Θεσσαλονίκης». Οι υποσχέσεις αυτές υπήρξαν καθοριστικές ώστε να γίνει Πρωθυπουργός μετά από λίγους μήνες. Το διαβόητο αυτό πρόγραμμα μπήκε πολύ σύντομα βέβαια στα αζήτητα.
Μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση του 1ο εξαμήνου του 2015, αφού έβαλε την χώρα στην περιπέτεια των capital controls, του δημοψηφίσματος, και στην παρά λίγο έξοδο από το Ευρώ, φέρνει το 2ο αχρείαστο έως τότε σκληρότατο μνημόνιο ενώ τον Σεπτέμβριο οδηγεί τη χώρα ξανά σε εκλογές. Διχάζει με το «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν» και παραπλανά για μία ακόμη φορά με βασική εξαγγελία το λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα», κλείνοντας το μάτι στους ψηφοφόρους πως δεν πρόκειται να πολύ εφαρμόσει το μνημόνιο που μόλις είχε υπογράψει.
Το  2016 στη ΔΕΘ υπόσχετε το γρήγορο κλείσιμο της
αξιολόγησης, την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το κούρεμα του χρέους. Γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, «επί της οθόνης»
Καμιά από τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τα τρία τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε στο ελάχιστο.
Για τον εφετινό Σεπτέμβριο, ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του στη ΔΕΘ, ήδη έχει εξαγγείλει τον διορισμό δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2018, όπως και την έξοδο από τα μνημόνια…και ποιος ξέρει τι άλλο παραμύθι θα εφεύρει.
Μπορεί να πιστέψει κανείς τα λεγόμενα ενός πρωθυπουργού που σταθερά κάθε Σεπτέμβρη τα τρία τελευταία χρόνια  έχει εξαπατήσει κατ’ επανάληψη με ψέματα τους Έλληνες πολίτες;…
Τα παραμύθια και τα ψέματα του κυρίου Τσίπρα δεν πείθουν πλέον παρά ελάχιστους.
Η κλεψύδρα του χρόνου παραμονής του στην κυβερνητική εξουσία αδειάζει, η στιγμή που θα κριθεί στις εκλογές ενώπιον του Ελληνικού λαού πλησιάζει και αυτή η ώρα θα είναι πολύ σκληρή για τον ίδιο και το κόμμα του.
Τέλος συζήτησης
Βασ. Δεληγκάρης- http://ift.tt/2v3iR1s


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video