ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άγριο επεισόδιο: Απόφοιτος της Νομικής μαχαίρωσε αστυνομικούς μετά από διαπληκτισμό την ώρα που του έβγαζαν τις πινακίδες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η αφαίρεση πινακίδων στάθηκε η αφορμή για την επίθεση ενός άνδρα εναντίον αστυνομικών στη Γλυφάδα...

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης (21-11-2017) όταν οι άνδρες της τροχαίας Ελληνικού βρέθηκαν στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα και άρχισαν να κόβουν κλήσεις σε παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα και να «παίρνουν» πινακίδες.

Σύμφωνα με το zougla.gr, κάποια στιγμή, ένας άνδρας, ιδιοκτήτης ενός Golf που ήταν παράνομα σταματημένα και από το οποίο αφαίρεσαν οι αστυνομικοί τις πινακίδες, εξήλθε από ένα κατάστημα και διαπληκτίστηκε έντονα με τους αστυνομικούς. Τα αίματα άναψαν και τότε ο άνδρας έβγαλε από το πορτ-παγκαζ ένα μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών με πρόθεση να τους μαχαιρώσει. 
Στη συνέχεια ο 37χρονος προσπάθησε να ξεφύγει μπουκάροντας μέσα σε ένα κατάστημα οπτικών, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό καθώς στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νότιας Αττικής και τον συνέλαβαν. 

Σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ, ο 37χρονος πριν συλληφθεί, προσπάθησε να μαχαιρώσει: έναν αστυνομικό της τροχαίας στο στήθος ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά λόγω του πορτοφολιού του, έναν δεύτερο αστυνομικό του Μεταγωγών ο οποίος, ήταν εκτός υπηρεσίας, έτυχε να περνά από το σημείο και πήγε να βοηθήσει τους άνδρες της ΔΙΑΣ καθώς και έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ ο οποίος δέχτηκε το χτύπημα στο αλεξίσφαιρο.

Ο τραυματίας αστυνομικός της τροχαίας μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 
Ο 37χρονος άνδρας, είναι απόφοιτος Νομικής Έλληνας και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ, ο 37χρονος  πριν συλληφθεί προσπάθησε να μαχαιρώσει: έναν αστυνομικό της τροχαίας στο στήθος ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά λόγω του πορτοφολιού του, έναν δεύτερο αστυνομικό του Μεταγωγών ο οποίος, ήταν εκτός υπηρεσίας, έτυχε να περνά από το σημείο και πήγε να βοηθήσει τους άνδρες της ΔΙΑΣ καθώς και έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ ο οποίος δέχτηκε το χτύπημα στο αλεξίσφαιρο.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video