ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1: Νέα νίκη και μεγάλη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγαλειώδη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΚ εις βάρος του Ολυμπιακού...

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, η Ένωση νίκησε με 2-1 τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «4» της διοργάνωσης.

Η τρίτη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Ολυμπιακού από την έναρξη της περιόδου (προηγήθηκαν οι δύο του πρωταθλήματος) ήταν η «σφραγίδα» στην ανωτερότητα της ομάδας του Χιμένεθ απέναντι στο μεγάλο αντίπαλό της.

Τρία 24ωρα μετά το «διπλό» μέσα στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ επικράτησε για 2η φορά επί των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι για 43 λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν «αόρατοι» κι όταν αποφάσισαν να παίξουν ήταν αργά.

Το πρώτο 45λεπτο στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν προσέφερε απολύτως τίποτα από πλευράς ποιότητας, φάσεων και ευκαιριών στις δύο εστίες.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό συνετέλεσε το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ. Σε μία ανύποπτη φάση, στο 57΄, ο Μπακάκης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά κι ο μοναδικός προωθημένος παίκτης της Ένωσης στην περιοχή, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Με τη ψυχολογία στα ύψη, η ΑΕΚ ανέλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα και στο 64΄ έχασε διπλή ευκαιρία για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Αρχικά με τον Προτό να κάνει σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Κονέ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ, ο Μασούντ βρέθηκε απέναντι από τον Βέλγο γκολκίπερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο!

Ο Ολυμπιακός δεν... υπήρχε στο γήπεδο στην επανάληψη και στο 73΄ όλα έδειχναν να τελειώνουν. Ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 66΄ αντί του Λιβάγια, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ρομαό και με αριστερό «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής «κάρφωσε» τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Προτό (2-0).

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 83΄ με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη (κεφαλιά μετά από κόρνερ) και ο προημιτελικός «πήρε φωτιά».

Πίεσαν στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι», έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς στο 89΄ και τον Ταχτσίδη στις καθυστερήσεις, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. 

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video