ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάγωσε στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες: Το ατύχημα της Γκαμπριέλα Παπαδάκις

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαζί με τον Γκιγιόμ Σιζερόν κατέλαβαν τη δεύτερη θέση αφού συγκέντρωσαν 81.93 βαθμούς μετά από ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα. Οι μόνοι που πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Τέσα Βιρτό και Σκοτ Μοάρ από τον Καναδά που μάζεψαν 83.67. Το μόνο αρνητικό στην πρόγραμμα της Παπαδάκη και του Σιζερόν ήταν το ατύχημα με το φόρεμα της 21χρονης Ελληνίδας. Τα δάκρυα της Παπαδάκη «Το πάνω μέρος του φορέματός μου άνοιξε, μου έφυγε, το ένιωσα και απλά συνέχισα το πατινάζ, δεν είχα άλλη επιλογή», παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια και ιδιαίτερα απογοητευμένη η 22χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπιέλα Παπαδάκις, σε συνέντευξη Τύπου. «Προσευχήθηκα να μην πέσει το φόρεμά μου... Είχα αποσυντονιστεί πολύ, έζησα τον χειρότερο εφιάλτη μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό συνέβη στα πρώτα δευτερόλεπτα του προγράμματος», δηλώνει.   Παρά την αποκάλυψη του ενός στήθους της, η Γκαμπιέλα Παπαδάκις συνέχισε να χορεύει με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν στον πάγο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν στη Νότια Κορέα.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video