ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλκίδα: Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον «μαϊμού» λογιστή - Αφέθηκε ελεύθερος

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε σε δίκη που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα, ο 29χρονος «μαϊμού» λογιστής που αποπειράθηκε να εξαπατήσει 73χρονη γυναίκα το πρωί της Τρίτης (13-02-2018) στην οδό Τραλλέων, στη Χαλκίδα...

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ δικηγόρος του ήταν ο Θανάσης Τάρτης.

Σημειώνεται ότι μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, πρόκειται για τον Σπυρίδων - Παναγιώτη Δημητρίου, κάτοικο Ζεφυρίου Αττικής.

Ο 29χρονος είχε μεταβεί στο σπίτι της 73χρονης και προσποιούμενος τον λογιστή, ζήτησε το ποσό των 1.700 ευρώ με πρόσχημα την κατάθεση ενός παραβόλου για την επιστροφή φόρου, περίπου 11.000 ευρώ, που δήθεν δικαιούταν ο γιος της, Νίκος Κατσαμάγκος.

Η 73χρονη προφανώς ενημερωμένη για την δράση των απατεώνων, έκανε πως τσίμπησε το «δόλωμα» και του είπε να περιμένει έξω από το σπίτι μέχρι να ντυθεί. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο γιο της που έσπευσε άμεσα στο σπίτι και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη. 
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, ωστόσο εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο για άλλη υπόθεση, οι αστυνομικοί της Α΄ΟΠΚΕ Εύβοιας οι οποίοι και συνέλαβαν τον 29χρονο.

Δείτε ξανά τι είχε δηλώσει στο EviaZoom.gr ο γιος της 73χρονης, Νίκος Κατσαμάγκος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 29χρονο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video