ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δείτε πως ο Κώστας Μαρκόπουλος «καλωσορίζει» τον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

«Φωτιά» πήραν τα social media στο άκουσμα υπουργοποίησης του Φώτη Κουβέλη και η τοποθέτηση του στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας που κατείχε μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Βίτσας ο οποίος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Γιάννη Μουζάλα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ο τέως υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος σχολίασε την τοποθέτηση Κουβέλη ως εξής:  "Τι σημαινει Κουβελης αναπλ Υπουργος του Καμμενου?.. Γιατι εγινε τωρα?..   1. Διοτι ο Τσιπρας χρειαζεται καποιον να υπογραψει την εισοδο των Σκοπιων στο Νατο με το ονομα Μακεδονια. Οι Νατοικοι εχουν βαλει ορο να μην ειναι ο Καμμενος που καμωνεται οτι δεν συμφωνει ενω βεβαια θα παραμεινει στην κυβερνηση που ξεπουλαει την Ιστορια μας μονο για να μεινει λιγους ακομα μηνες στην εξουσια 2. Διοτι ο ομιλος που τον στηριζει αλλα τον στηριξε και στην ιδρυση και χρηματοδοτηση του κομματος του τον θελει τωρα στο Υπ Αμυνας.., προφανως για δουλειες. 3. Διοτι αν μελλοντικα χρειαστει να αποσυρθει απο το Υεθα ο Καμμενος και να αλλαξει ποστο να υπαρχει ευκολη και αμεση λυση και κυριως βολικη.. 4. Διοτι ο Τσιπρας χρειαζεται εναν ποιο ηπιο Υπ Αμυνας που θα υλοποιησει το σχεδιο "αναδιαρθρωσης της ισοροπιας στο Αιγαιο" με Τουρκια χωρις να κανει τις ανισοροπιες του Καμμενου.  5. Διοτι ο Κουβελης ειναι ενας αριστερος μεν αλλα αριστος διαχειριστης συμφεροντων. Ανταλλασει μια θεση στο ψηφοδελτιο Επικρατειας του Συριζα με την πειθηνια υλοποιηση ολων των δεσμευσεων Τσιπρα στην Αμυνα και Εξ Πολιτικη μαζι με Κοτζια.   Κουβελης σημαινει τα δινουμε ΟΛΑ ΤΩΡΑ !"
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video