ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερείπια

Είναι, τελικά, θέμα προτεραιοτήτων. Γιατί είναι απολύτως φυσικό όταν μια κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στην εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων, τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος στα μέσα ενημέρωσης ή τον εξωραϊσμό της πραγματικότητας, να αποτυγχάνει παταγωδώς στη βασική της αποστολή: τη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών.
Εκθέτει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση το γεγονός ότι η περίοδος αυτή είναι ιδιαιτέρως δυσμενής για τους πολίτες εξαιτίας και των δικών της επιλογών. Αυτός και μόνο θα ήταν ένας ικανός λόγος για να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της στη διαχείριση ζητημάτων που καίνε τους πολίτες. Και από την άποψη της πολιτικής σκοπιμότητας, εξάλλου, θα συνέφερε την κυβέρνηση να κινηθεί τάχιστα για να επιδείξει τουλάχιστον σε αυτούς τους τομείς ένα κάποιο έργο.
Κι όμως, οι αντικειμενικές αξίες είναι στον αέρα, το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» κατέρρευσε από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του, η κατάσταση του ΕΦΚΑ, του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ταμείου της χώρας, περιγράφεται με τα πλέον μελανά χρώματα. Παράλληλα εκκρεμεί η έκδοση χιλιάδων συντάξεων, σημαντικό μέρος των οποίων είναι κύριες.
Τρία χρόνια είναι ένα κλάσμα του ιστορικού χρόνου. Αλλά είναι μια αιωνιότητα για μια κυβέρνηση. Κι έπειτα από τρία χρόνια στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία για την εικόνα διάλυσης που εμφανίζουν η Δημόσια Διοίκηση και οι μηχανισμοί του κράτους. Οπως φυσικά δεν αρκεί και η συγγνώμη του αρμόδιου υπουργού, γιατί ηχεί σαν ψέλλισμα πάνω στα ερείπια.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video