ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση Κουλούρη στο Σπανό για το δρόμο της Πλατάνας

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Εύβοιας κ. Κουλούρης Γιώργος προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας κ. Σπανό Φάνη. Η επίκαιρη ερώτηση αφορά το τμήμα του επαρχιακού δικτύου από Παραλία Στομίου μέχρι Παραλία Πλατάνας της Π.Ε. Εύβοιας που είναι υπό την ευθύνη της Περιφέρειας. Το συγκεκριμένο τμήμα παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα που ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια των ταξιδιωτών και ιδιαίτερα των ξένων που επισκέπτονται τη περιοχή. Ακολουθεί η ερώτηση: "Ο Δευτερεύων οδικός άξονας από Παραλία Στομίου μέχρι Παραλία Πλατάνας, σύμφωνα με το ΦΕΚ ΑΠΠ 15/11.02.2011 (περί αναγκαστικών απαλλοτριώσεων και πολεοδομικών θεμάτων), αποτελεί τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Ευβοίας (αρ. ΔΜΕΟ/6105/ε/1052/π.ε). Συνεπώς το τμήμα αυτό είναι υπό την ευθύνη της περιφέρειας. Στο ανωτέρω τμήμα του οδικού δικτύου παρατηρούνται εδώ και περισσότερο από πέντε (5) έτη σημαντικές καταστροφές του οδοστρώματος, επικίνδυνα σημεία λόγω διαβρώσεων του υπεδάφους, αλλά και ελλιπής σήμανση/διαγράμμιση. Οι προστατευτικές μπάρες με την φωσφορίζουσα ένδειξη έχουν καταστραφεί, ενώ σε πολλά τμήματα δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα το τμήμα αυτό του οδικού δικτύου να καθίσταται επικίνδυνο ιδιαίτερα για τους ξένους ταξιδιώτες που έρχονται στην περιοχή και μάλιστα τις βραδυνές ώρες. Στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα. Σημειώνεται ότι μιλάμε για τον πλέον πολυσύχναστο δρόμος της περιοχής και μάλιστα είναι και ο κύριος δρόμος που ακολουθούν οι επισκέπτες και κάτοικοι  της γειτονικής Σκύρου, αλλά και των Σποράδων  προκειμένου να φθάσουν στο λιμάνι της Κύμης. Πέραν αυτού στην ίδια κατάσταση, όσον αφορά τη σήμανση στα επικίνδυνα σημεία, βρίσκεται και ο δρόμος Παραλία Πλατάνας – Παραλίας Κύμης, που αποτελεί συνέχεια του προηγουμένου . Ερωτάται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης : Υπάρχει κάποια μελέτη, πρόβλεψη ή σχεδιασμός  για την αποκατάσταση των ανωτέρω επικίνδυνων τμημάτων του οδοστρώματος, ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των οχημάτων  και να αποφευχθούν τα ατυχήματα πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα."
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video