ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άρης - Κύμη 60-73: Άλωσε το Αλεξάνδρειο και βύθισε τον «αυτοκράτορα» - Ένταση μετά το τέλος του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέγαλη νίκη για την Κύμη και οδυνηρή ήττα για τον Άρη που βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση της κατάταξης που οδηγεί στην Α2 Ανδρών...

Οι Θεσσαλονικείς «έπεσαν» με το τελικό 60-73 από την Κύμη, για την 22η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με τους φιλοξενούμενους να βελτιώνουν σε 11-11 το ρεκόρ τους και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το πλασάρισμα τους στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η εκτελεστική δεινότητα από τα 6.75 (9/19 τρίποντα), η υπεροχή στη ρακέτα (43 με 21 υπέρ του) και οι όμορφες συνεργασίες των παικτών της (13 ασίστ), λειτούργησαν καταλυτικά, ώστε το συγκρότημα της Κύμης να φτάσει με άνεση στη νίκη, την ίδια στιγμή που οι «κίτρινοι», χωρίς τους τραυματίες, Γιάννη Αθηναίου, Γκάρι Μπελ στο παρκέ (αμφότεροι ήταν με αθλητικοί περιβολή, ανήμποροι να βοηθήσουν), ήταν κάκιστοι, αμυντικά και επιθετικά.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» εμφανώς εκνευρισμένοι από την απελπιστική εικόνα της ομάδας, -παρά τις απουσίες-, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες ενώ κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον ισχυρό πλέον άνδρα του «Αυτοκράτορα», Δημήτρη Γουλιέλμο που ήταν «παρών» στο Αλεξάνδρειο.

Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν ακόμη και να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς μην αφήνοντας έτσι τον προπονητή των φιλοξενουμένων, Γιάννη Καστρίτη να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video