ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το βραδινό τηλεφώνημα

Θετικό είναι το γεγονός ότι η θυσία του πιλότου του μοιραίου Mirage αποτέλεσε την αφορμή για την τηλεφωνική επικοινωνία προχθές το βράδυ του Πρωθυπουργού Τσίπρα με τον τούρκο ομόλογό του Γιλντιρίμ, αλλά από αυτή τη συνομιλία εμένα μου κάθισε κάτι στον λαιμό, και δεν μπορώ να μην το αναφέρω - διότι τέτοιος τύπος είμαι εγώ, αν μου «καθίσει» κάτι, θα το πω, δεν μπορώ να το κρατήσω για μένα. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του δικού μας, κατά τη συνομιλία με τον Γιλντιρίμ, η οποία προφανώς έγινε σε άψογα όπως πάντα αγγλικά Τσίπρα, πέραν όλων των άλλων λέει (ατύχημα, οι δυο στρατιωτικοί κρατούμενοι κ.λπ.) συζητήθηκε και το θέμα της συνεργασίας των δύο χωρών στην αντιμετώπιση της οργάνωσης των γκιουλενιστών!
Συγγνώμη, έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα  «γκιουλενιστές» (όπως ονομάζονται οι οπαδοί του εχθρού τού Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν); Από πότε ακριβώς; Κι αν έχουμε, έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα ώστε να συζητούν οι δυο πρωθυπουργοί για το πώς θα τους αντιμετωπίσουν; Τι είναι αυτά τα περίεργα που μας λένε, και σε τι αποσκοπούν άραγε; Πολύ θα ήθελα να γνώριζα.
Διπλωματική ήττα
Σε ένα δεύτερο επίπεδο, από την ίδια ανακοίνωση, προκύπτει μία ακόμη διπλωματική ήττα για την κυβέρνηση ειδικά και τη χώρα γενικότερα. Ο πρόεδρος Τσίπρας κάλεσε - όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του - τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ για τους δυο έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, προφανώς κάτω από το ηθικό βάρος και τις εντυπώσεις από την πτώση του πολεμικού μας αεροσκάφους. Τι του είπε ο Γιλντιρίμ; Συμμετέχουμε ολόψυχα στο πένθος σας και τους αφήνουμε ελεύθερους; Θρηνούμε και μεις μαζί σας και σε ένδειξη καλής γειτονίας, σας τους στέλνουμε πίσω; Οχι! Τον ενημέρωσε, λέει, για τις πτυχές της δικαστικής έρευνας που διεξάγεται!!!   
Και συνεχίζοντας το (ακραίο) «δούλεμα», του δήλωσε του δικού μας ότι θα τον κρατάει ενήμερο για τις δικαστικές εξελίξεις!!!
Το οποίο σε απλά ελληνικά (τουρκικά δεν γνωρίζω για να το μεταφράσω) σημαίνει ότι το αίτημα πήγε άπατο. Ερώτηση τώρα, δική μου: τι νόημα είχε να τεθεί και μάλιστα σε αυτό το επίπεδο, το ανώτατο δυνατό, αίτημα αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών χωρίς προηγουμένως έχει εξασφαλιστεί το «ναι» των Τούρκων;
Και δεύτερο ερώτημα, συναφές: ποιος παρέσυρε τον Πρωθυπουργό σε αυτή την ήττα;
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video