ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου

O Ηρακλής Χαλκίδας θα υποδεχθεί την ομάδα Φοίνικας Σύρου την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00, στο Κλειστό γήπεδο Κανήθου Τάσος Καμπούρης. Μετά το πρώτο παιχνίδι "θρίλερ"στην Σύρο και την ήττα με 3-2 στις λεπτομέρειες, που γνώρισε η ομάδα του Ηρακλή επιδιώκει να τελειώσει στην Σύρο, αυτό που με τόση περηφάνια ξεκίνησε φέτος. Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκαναν στη επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας ο προπονητής της ομάδας και ο Νίκος Δεληπρίμης.         Σπύρος Γκολίτσης: «Το παιχνίδι στη Σύρο κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη τύχη. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς πολύ καλά, είχαν καλή απόδοση όλα τα παιδιά, είχαμε το προβάδισμα δυο φορές, αλλά ήρθε η άτυχη στιγμή με τον Πεντράο και χάσαμε.  Τώρα όμως η σειρά μεταφέρεται στη Χαλκίδα και πάμε για το 1-1. Το πιστεύουμε όλοι. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει για να μπορέσουμε να πάμε στη Σύρο και να διεκδικήσουμε τη πρόκριση»  Νίκος Δεληπρίμης: «Ο αγώνας στη Σύρο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάναμε κάποια λάθη σε μερικές φάσεις, μπορώ να πω ότι κρίθηκε και από κάποιες λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών αλλά ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα παίζει κάποιο ρόλο. Τους περιμένουμε στη Χαλκίδα, δεν θέλουμε να τελειώσει ακόμα η σειρά θέλουμε να ξαναπάμε στη Σύρο και να αποδείξουμε ότι είμαστε σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο αυτή τη στιγμή».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video